Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român şi-a supus soţia la o cruzime greu de imaginat: "Te voi ucide, îți voi tăia tendoanele picioarelor, să fii într-un scaun cu rotile"
WhatsApp
Un român în vârstă de 42 de ani a fost arestat la de poliţia din Latina după ce şi-a maltratat cu cruzime soţia, scrie aprilianews.it. Bărbatul a fost apoi prins umblând prin oraş pe bicicletă.
Un bărbat ar putea ajunge din nou în libertate după ce a aruncat ulei încins pe soția sa și a bătut-o. Românca îl iartă: „Îi mai dau o șansă”

Femeia era abuzată fizic şi psihic în fiecare zi de soţul ei, chiar în faţa copiilor. Potrivit raportului, acesta o lovea cu pumnii în faţă şi pe corp. 

În plus, bărbatul a umilit-o în mod repetat pe femeie cu fraze vulgare și cu totul disprețuitoare, amenințând-o: „Te voi ucide, îți voi tăia tendoanele picioarelor, astfel încât să fii într-un scaun cu rotile”; de asemenea, a împiedicat partenera său să iasă singură.

Odată îndeplinite formalitățile, suspectul a fost plasat în arest la domiciliu, iar familia îndepărtată, dar polițiștii, după ce au simțit că bărbatul intenționa să scape de măsura aplicată, au decis să efectueze un serviciu de urmărire.

După câteva ore suspiciunile au fost confirmate. Românul a fost observat în timp ce se plimba pe o bicicletă departe de casă. Agenții Mobile l-au blocat imediat, aducându-l în arest pentru evaziune.

Citeşte şi: Italia. Român arestat după ce şi-a bătut crunt soţia, în faţa copiilor săi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel