Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român şi-a maltratat ani în şir soţia. De frica carabinierilor a încercat să se sinucidă
WhatsApp
Un român în vârstă de 38 de ani a fost arestat, ieri, fiind acuzat de acte de violenţă împotriva soţiei sale. Bărbatul a încercat să se sinucidă pentru a evita arestarea. Operațiunea a fost efectuată de carabinierii din Cosenza.      
carabinieri_masina_arestat

Ieri seara, soldații Secției Radiomobile din Compagnia di Cosenza au arestat un român în vârstă de 38 de ani, care este acuzat de violenţă domestică şi vătămare corporală. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu pentru infracțiunea de maltratare în familie. Acesta era în stare de ebrietate când, furios, și-a atacat soţia, în prezența fiicei sale minore, amenințând-o cu un cuțit de bucătărie.

Carabinierii au intervenit, după ce au fost alertaţi de vecinii cuplului. Când au ajuns la faţa locului, polițiștii au găsit în apartament mai multe sticle sparte şi mobilier distrus. Femeia speriată, care se afla în stare de șoc și cu vânătăi pe față, le-a spus carabinierilor că a fost atacată fizic de partenerul ei și amenințată cu moartea cu un cuțit. Scenele de violenţă s-au petrecut sub ochii fiicei sale minore, scrie ecodellojonio.it.

Din reconstrucția incidentului a reieșit că românul era în stare de ebrietate şi furios când a atacat femeie fără niciun motiv.  Având în vedere gravitatea situației și incompatibilitatea măsurii arestului la domiciliu, carabinierii au decis să-l aresteze. Speriat că va ajunge la puşcărie, românul a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile. Oamenii legii l-au oprit, românul ajungând la spital pentru îngrijiri medicale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel