Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a luxat glezna în timp ce fugea de poliție, după ce a încercat plece cu o pradă de 50.000 de euro
WhatsApp
 Un român care făcea parte dintr-o bandă de hoți din Italia a fost prins de poliție, după ce a încercat să fure o pradă de 50.000 de euro. Acest lucru a fost posibil deoarece și-a luxat glezna în timp ce fugea de agenți.
Italia. De la furat, direct la spital: Un român și-a luxat glezna în timp ce fugea de poliție, după ce a încercat să fure o pradă de 50.000 de euro

În noaptea de duminică spre luni, o bandă de hoți a vizat sediul Avalon 3, cel mai mare centru de date din oraș, inaugurat în noiembrie anul trecut de compania de telecomunicații Irideos.

Alarma s-a declanșat imediat. Astfel, carabinierii au avut timp să ajungă în Via Bisceglie și să-l aresteze pe unul dintre autorii tentativei de jaf, care s-a împiedicat și și-a luxat glezna în timp ce încerca să fugă. 

 

Jaf de 50.000 de euro ratat de o bandă de hoți

 

Potrivit celor reconstituite de anchetatori, cu puțin timp înainte de miezul nopții, șase bărbați au sosit cu o furgonetă (furată cu câteva ore mai devreme în Trezzano sul Naviglio) și au forțat poarta de intrare. Grupul de bărbați a intrat pentru a sustrage unsprezece bobine de cupru, două compresoare și cinci burghie de construcții, cu o valoare estimată la aproximativ 50.000 de euro.

Însă, intrarea prin efracție a generat o alertă, ceea ce a dus la un raport către centrul de operațiuni din Via Moscova. Soldații din patrula mobilă a Companiei Duomo au ajuns în via Bisceglie: la vederea mașinii, cei șase au abandonat vehiculul și prada și au fugit pe jos în direcții diferite.

 

Un român și-a luxat piciorul în timp ce fugea de poliție

 

Unul dintre ei, un bărbat de 33 de ani, de origine română, cu antecedente penale pentru recepție de bunuri furate, a fost oprit în Via del Cardellino în timp ce încerca să escaladeze o poartă.

Înainte de a ajunge în camera de securitate, bărbatul a fost dus la camera de urgență a spitalului Pini. Medicii i-au diagnosticat o entorsă la glezna dreaptă și l-au externat cu un prognostic de 21 de zile, conform presei străine.


-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel