Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a agresat soția și copilul. Micuțul a ajuns în stare gravă la spital
WhatsApp
Drama trăită de un copil român și mama lui a ieșit la iveală după ce micuțul a ajuns cu răni grave în spitalul din Viterbo, regiunea Lazio din Italia.
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Conform anchetatorilor, violența fizică și psihică asupra copilului și mamei lui a început în anul 2007, însă abia acum a ieșit la iveală. Autoritățile au pus în aplicare, săptămâna trecută, ordinul măsurii asigurătorii de scoatere din locuința familiei a tatălui, un român în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în zona Viterbo.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, tatăl român este răspunzător de infracțiunile de rele tratamente împotriva membrilor familiei și vătămare corporală agravată.

 

Românul „și-a maltratat și bătut în mod repetat soția și copilul minor”

 

Românul avea o „conduită grav vătămătoare” care a început în anul 2007 și a continuat până în această lună. Tatăl „și-a maltratat și bătut în mod repetat soția și copilul minor, supunându-i la violențe fizice și psihice constante și efectuând hărțuiri sistematice împotriva acestora și amenințătoare”, arată procurorii.

Totul a fost scos la iveală după ce românul, „aflat în stare de exaltare din cauza consumului excesiv de alcool”, s-a înfuriat și și-a lovit copilașul „de mai multe ori în gât și în brațe” și l-a „amenințat cu moartea”

Fiul românului, „în urma bătăilor primite, a raportat vânătăi și zgârieturi pe diverse părți ale corpului”. Copilul s-a simțit atât de rău încât a fost necesară internarea lui la spitalul „Belcolle”.

„Prin prevedere, autoritatea judiciară a dispus și interzicerea infractorului de a se apropia de locurile frecventate de obicei de persoanele vătămate”, mai spus procurorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel