Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român riscă doi ani de închisoare, după ce a încercat să fure Rolex-ul de pe mâna unui bătrân
WhatsApp
Un român din Italia riscă doi ani de închisoare cu executare, după ce a încercat să-i fure Rolex-ul de la mână unui bătrân. 
carabinieri_italia_1

Un român în vârstă de 36 de ani riscă doi ani de închisoare în Italia, fiind acuzat că, fix în urmă cu doi ani, a încercat să fure un Rolex de la un bărbat în vârstă.

Ieri, cetățeanul român, apărat de avocatul Massimo Dal Ben, a pledat vinovat în fața judecătorului Marzio Bruno Guidorizzi.

Tentativa de jaf a avut loc la Malcesine, pe 21 iulie 2019. Tânărul, împreună cu un complice care la rândul său a fost cercetat, au încercat să smulgă ceasul, în valoare de aproximativ 7 mii de euro, de pe mâna unui localnic de 81 de ani, care se afla în mașina lui cu fereastra deschisă.

După ce l-a atacat și a încercat să smulgă ceasul de mai multe ori, românul a încercat să-i rupă cureaua. Reacția promptă și țipetele bătrânului, în ciuda rănilor suferite la mâna stângă, l-au făcut pe hoț să fugă. 

Tânărul a fost ulterior descoperit în România și arestat pe baza unui mandat european de arestare. În acest moment el se află în arest la domiciliul, în casa unui compatriot din Liguria. 

Ieri, în timpul ședinței preliminare, procurorul a cerut o pedeapsă de doi ani de închisoare și o amendă de 600 de euro, relatează publicația Larena.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel