Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, prins la furat într-un restaurant, a pulverizat spray cu piper într-o chelneriță 
WhatsApp
Un român a intrat zilele trecute în trattoria Ca' Verde din Sant'Ambrogio di Valpolicella, cu scopul de a fura încasările. S-a gândit că nimeni nu-l va opri în realizarea planului său, însă nu s-a gândite la atenția și tenacitatea chelneriței.
Italia. Un român, prins la furat într-un restaurant, a pulverizat spray cu piper într-o chelneriță

Bărbatul român, în vârstă de 45 de ani, cu ședere legală în Italia, dar fără domiciliu stabil, a fost prins, de chelneriță, în timp ce scotocea prin casa de marcat. Fața nu s-a pierdut cu firea și s-a postat în fața hoțului.

După ce a sustras toți banii din casa de marcat, bărbatul a împins-o mai întâi pe tânără, iar apoi, văzând că chelnerița nu se lasă intimidată, a scos un spray cu piper, pe care îl avea la el, și i-a pulverizat în față. Cu toate acestea, agitația a atras atenția altor peroane care au sărit în ajutorul tineri. Românul a fost imobilizat și predat crabinierilor din Sant'Ambrogio, care au sosit în câteva minute, al locul fapte, scrie larena.it.

Românul nu are antecedente penale în Italia, au anunțat carabinierii. Însă spray-ul nu poate fi folosit pentru a ataca oameni, astfel că forțele de ordine l-au arestat pe bărbatul român. Acesta este acuzat acum de tentativă de jaf agravat și folosirea spray-ului. Judecătorul a validat arestul, dispunând arestarea preventivă a acestua în închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel