Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, „luat pe sus” de carabinieri după ce a lovit un funcționar public
WhatsApp
Un român, care a lovit un funcționar public din Italia, a fost reținut, în urmă cu puțin timp, în regiunea Irpinia. Bărbatul avea deja mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru mai multe violențe asupra italienilor.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost oprit și verificat de către carabinieri. S-a constatat, astfel, că se ascundea de executarea unei pedepse cu închisoare, primită pentru lovirea unui funcționar public. Românul a ajuns la închisoarea „Bellizzi” din Avellino, unde își va petrece următorii trei ani, relatează orizzontescuola.it

Autoritățile italiene îl căutau de trei ani. Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul a comis mai multe tâlhării pe raza orașului Milano. Astfel, i se va deschide un alt dosar penal pentru cercetarea românului, menționează sursa citată.

 

Italia. Un român, „luat pe sus” de carabinieri după ce a bătut un funcționat public

 

Anchetatorii italieni spun că românul a agresat un angajat al Primăriei din Irpinia, după ce acesta i-a explicat că nu se încadrează pentru obținerea ajutorului social. Astfel, bărbatul a devenit agresiv și l-a lovit pe funcționarul italian, mai scrie sursa citată.

Fapta reprezintă ultraj și se pedepsește cu închisoare între trei și cinci ani. Polițiștii din Italia au tras un semnal de alarmă cu privire la numărul mare agresiuni comise de români.

Ei spun că este esențial ca oamenii să înțeleagă că violența nu este o soluție. Din cauza violențelor comise pe raza altor state, românii sunt frecvent expulzați.

În Italia și în Marea Britanie sunt emise cele mai multe ordine de expulzare a românilor. Spre exemplu, Marea Britanie a expulzat 24 de români în numai 24 de ore. Toți erau condamnați pentru furturi.

Și în Italia, recent a fost expulzat un român, deoarece a comis mai multe furturi. Bărbatul nu mai are dreptul să revină cel puțin trei ani în localitatea Castano, scrie presa internațională. 

„Ordinul de expulzare a fost executat. Aceasta este o operațiune importantă pentru poliția noastră locală care poate executa un ordin de expulzare împotriva unui cetățean al României. Cetățeanul român a fost dus la Poliția din Milano, pentru audieri și va fi trimis în țara de origine”, a declarat primarul orașului Castano, Giuseppe Pigniatiello, citat de Il Giorno.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel