Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român inventiv, care fura curent și apă, a fost încătușat
WhatsApp
Poliția Locală din Reggio Calabria a arestat, ieri, un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, acuzat de furt calificat de energie electrică și apă.  
Italia. Un român inventiv, care fura curent și apă, a fost încătușat

Cu ajutorul tehnicienilor Enel și al celor de la serviciul municipal de apă, agenții de la poliția locală au constatat că racordările par să fi fost efectuate în mod fraudulos de către român, direct pe rețelele de distribuție a apei și a curentului, fără contract și contoare de consum.

Astfel, după ce au fost efectuate formalitățile polițienești și după informarea procurorului adjunct de serviciu, suspectul de origine română a fost arestat și plasat în arest la domiciliu, scrie reggiotv.it. În cursul zilei de azi, urmează să înceapă procesul împotriva românului, care a decis să folosească apă și curent, fără să le plătească.

 

Un alt român pofticios a golit două magazine de alcool și dulciuri, în valoare de mii de euro, fără să plătească

 

Un român a fost reținut de polițiști, după ce a furat produse de 2.000 de euro din două supermarketuri din Brescia. Tânărul de 29 de ani a sustras din cele două unități comerciale alcool și dulciuri.

Tânărul, cetățean român, fără cazier, a fost dat de gol de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, instalate în Conadele din Capriolo și Iseo. 

Rom, vodcă, whisky, bitter, precum și diverse dulciuri, gustări, pungi de șofran și conserve de ton au fost sustrase de pe rafturile celor două magazine. Prada românului, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost furată din două supermarketuri Conad din Capriolo și Iseo. Tânărul, cu cazierul curat, însă fără adăpost și fără un loc de muncă, a fost reclamat pentru furt calificat de către Carabinieri din Grumello del Monte, în timp ce bunurile furate au fost confiscate, scrie primabergamo.it.

 

Polițiștii din Italia, uimiți de numărul românilor care comit jafuri

 

Ceea ce l-a trădat pe tânărul de 29 de ani a fost comportamentul suspect pe care l-a avut în timp ce conducea un Citroen. După ce l-au oprit pentru un control rutier, polițiștii i-au inspectat mașina și au găsit în portbagaj 55 de sticle de băuturi spirtoase și diverse pachete de dulciuri, proveniența cărora nu a putut fi demonstrată de bărbat. 

Sistemul de supraveghere video instalat în cele două supermarketuri a fost însă cel care l-a dat de gol pe tânărul român. După verificarea imaginilor a reieșit că marfa fusese furată cu câteva ore mai devreme în Capriolo și Iseo. Prin urmare, agenții l-au recunoscut pe tânăr drept autorul furturilor.

Polițiștii din Italia sunt uimiți de numărul românilor care comit jafuri sau comercializează droguri. În ultimele zile, au făcut mai multe capturi, în mai multe regiuni din Peninsulă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel