Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a atacat soția cu un cuțit și a pus câinele pe polițiștii veniți să o salveze
WhatsApp
Un român de 31 de ani a ajuns după gratii la Carpenedolo în Italia după ce și-a amenințat soția cu un cuțit. Mai mult, când carabinierii i-au bătut la ușă alertați cu privire la situația tensionată dintre el și soție, bărbatul a atacat și carabinierii și a asmuțit câinele asupra lor.
Sursa foto: captură informatorevigevanese.it

Nu numai că a amenințat că va bate carabinierii care au venit în ajutorul soției, dar a încercat, de asemenea, să-și dezlănțuie câinele împotriva lor. Românul de 31 de ani din Carpenedolo, care era vizibil beat, sâmbătă seara, a fost arestat pentru că a opus rezistență la acțiunea unei autorități publice, amenințări și violență.

Femeia a sunat la 112 în jurul orei 22.00, speriată că soțul ei, un conațional de 31 de ani, o amenințase cu un cuțit în fața privirii îngrozite ale fiicei. Carabinieri stației Montichiari au intervenit rapid, însă au dat peste un om beat, ecalcitrant, gata să își verse furia pe ei, potrivit bresciatoday.it.

După ce a amenințat carabinierii că o să-i bată, iar apoi că este gata să elibereze câinele  care îi va ataca (un ciobănesc bernesez), autoritățile s-au văzut nevoite să intervină și să îi imobilizeze pentru a preveni ca situația să  escaladeze. El a fost transferat direct în arest, unde a rămas până a doua zi dimineața, când judecătorul a validat arestarea. Acum el își așteaptă judecata.

În plus, pentru siguranța soiei și a fiicei lor, a fst emis un ordin de prtecție, astfel încât bărbatul nu va mai locui, pentru moment în aceeași casă cu ele, până la finalizarea procesului. Carabinierii cercetează acum și dacă bărbatul a mai fost acuzat în trecut de maltratare în familie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel