Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român gelos s-a răzbunat pe pisica soției: A lăsat-o fără viață pentru că „o iubea mai mult” decât pe el. Se cer despăgubiri de 10.000 de euro
WhatsApp
Un român, în vârstă de 37 de ani, gelos pe soția lui, a ucis pisica familiei, în Ravenna, Italia: „O iubea mai mult decât pe mine!”
FOTO ILUSTRATIV

Gelos pe soția lui, chiar și pe relația pe care soția sa o avea cu pisica. O obsesie care l-a determinat să omoare animalul de companie pentru a o face pe femeie să-i acorde atenție. Românul a fost acuzat de maltratare în familie și ucidere de animale.

Ieri, procesul împotriva lui s-a animat cu mărturia fostei soții a acuzatului. Ea și-a amintit de momentul înfiorător care s-a petrecut pe 1 martie 2022, în care soțul ei și-a revărsat furia asupra pisoiului, un vagabon cu care a creat o anumită legătură și pe care femeia îl hrănea zilnic. „Cei doi vorbeau”, și-a amintit martorul, „când s-a ridicat pentru a deschide ușa pisicii. Supărat, bărbatul ar fi acuzat-o că l-a preferat pe pisoi, rostind cuvintele: vezi, te uiți mai mult la pisică decât la mine, iar apoi l-a capturat pe micul animal”.

2. -imagine fara descriere- (italia--un-roman-gelos-s-a-razbunat-pe-pisica-sotiei-a-lasat-o-fara-viata-pentru-ca-o-iubea-mai-mult-decat-pe-el--se-cer-despagubiri-de-10-000-de-euro.jpg)

FOTO ILUSTRATIV: freepik.com 

„Uite ce fac iubirii tale când nu mă asculți sau nu mă privești”, ar fi spus românul. În acel moment l-ar fi smuls mai întâi, apoi l-ar fi tras de cap și de picioarele din spate. Soția a privit pisica închizând ochii, iar apoi l-a văzut pe soțul ei coborând în curte, unde a început să sape o groapă. Pisicuța nu a mai fost văzută din acea zi.

Italia. Violonist român condamnat la 8 ani de închisoare. Și-a drogat și sechestrat soția italiancă pentru moștenire

 

Se cer despăgubiri de 10.000 de euro

 

Nu este singura acuzație pentru care trebuie să răspundă inculpatul. Din iunie 2021 până în martie 2022, bărbatul și-a maltratat soția în mod repetat, atât prin hărțuire psihologică, cât și fizică. I-a verificat telefonul mobil, i-a interzis să iasă din casă, ba chiar să arunce o privire pe whatsapp și pe profilurile de socializare. Ar fi amenințat-o și în ziua nunții și cu o zi înainte de nuntă.

În cele din urmă, soția și-a găsit curajul să-și denunte partenerul. La vremea respectivă, împotriva bărbatului de 37 de ani a fost luată măsura asigurătorie a interzicerii apropierii la 500 de metri de victimă, măsură dispusă de judecătorul de instrucție tot în lumina acelui omor al motanului, catalogată drept „răzbunare absurdă”.

Ieri, în cadrul procesului care a ajuns în ședință, asociația de mediu Lndc Protecția Animalelor (asistată de avocata Barbara Liverani) a formulat acțiune civilă, cerând despăgubiri de 10.000 de euro.

Procesul continuă.

Italia. Român reperat într-un zbor din România, arestat la Pisa: Acuzat de exploatare a prostituției și falsificare de bani

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel