Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta
WhatsApp
Un român de 25 de ani a fost arestat de carabinierii din Rimini, după ce a maltratat-o pe mama sa. De asemenea, acesta primise ulterior și interdicție în a se apropia de femeie, pe care a încălcat-o.
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta

Ieri după-amiază, o mașină de poliție din Rimini a arestat un român în vârstă de 25 de ani pentru încălcarea dispoziției judecătorului "Interzicerea apropierii" împotriva mamei sale, pe care o maltratase în trecut.

Deja denunțată pentru maltratări în familie, în noiembrie 2021 a fost luată măsura de a nu mai avea voie în apropiere de victimă. Mai exact, dispoziția prevedea interdicția de a se apropia de toate locurile frecventate de victimă, în acest caz de mamă, precum și interdicția de a comunica cu aceasta prin mijloace telematice.

 

Bărbatul își teroriza mama cu apeluri și mesaje amenințătoare

 

În ultimele zile, femeia primise numeroase apeluri telefonice și diverse mesaje amenințătoare și jignitoare din partea fiului său. Îngrozită, femeia a sunat la 112NUE solicitând intervenția Poliției.

În momentul în care agenții au liniștit-o pe femeie, băiatul și-a făcut apariția în casă pe bicicletă. Polițiștii l-au identificat și l-au însoțit la secția de poliție. Având în vedere aceste fapte, judecătorul a dispus agravarea măsurii preventive, iar bărbatul a fost însoțit la închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel