Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român de 21 de ani, prins în casă de polițiști cu un laborator de droguri. Sisteme complexe și cinci kilograme de substanțe stupefiante
WhatsApp
Agenții Poliției de Stat din Perugia, au reținut doi bărbați - un italian de 54 de ani și un tânăr de naționalitate română de 21 de ani. Aceștia cultivau droguri în locuință, iar pentru asta s-au racordat ilegal la energie electrică.   
Tentativă de jaf la o tarabă de piadine, martorul alertează poliția. Hoțul a fost arestat după ce a atacat polițiștii

Polițiștii au găsit în locuință nu mai puțin de oatru sere de marijuana, 230 de plante și 5 kg de droguri gata preparate. 

Investigațiile declanșate pe informații confidențial  au făcut posibilă găsirea unei culturi de marijuana de importanță considerabilă, precum și identificarea suspecților. 

Anchetatorii trupei mobile Perugia au efectuat o percheziție în interiorul unui complex imobiliar din municipiul Marsciano.

În cere patru sere erau cultivate 230 de plante de marijuana în ghivece individuale, cu grade diferite de creștere, dintre care jumătate încolțiseră deja și cu o dimensiune de la 30 cm la un metru înălțime.

Infractorii creaseră un adevărat "laborator"

 

Pentru cultivarea în interior a substanțelor stupefiante a fost instalat un sistem complex format dintr-un sistem de ventilație, încălzire și iluminat, desfășurat pe trei niveluri și necesarcreșterii plantelor, activitate care a fost supravegheată personal de către suspecți. În special, agenții de la momentul verificării i-au găsit pe "manageri" la primul etaj, foarte grijulii cu plantele. 

În timpul căutării, au mai fost găsite 20 de pachete în celofan transparent, continand substanta deja uscata si gata de vanzare, in greutate totala bruta de 5.6 kg, precum si suma de 11.810 euro numerar, probabil incasat din activitatea de tranzactionare.

Furtul de energie

În cadrul activității de poliție judiciară, s-a constatat că sistemul electric - care deservea ambele unități imobiliare - era alimentat printr-o racordare ilegală la rețeaua electrică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel