Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care mergea pe jos pe o autostradă, cu o poșetă furată, interceptat de polițiști
WhatsApp
Un român, de 28 de ani, a fost interceptat de polițiștii rutieri, în timp ce mergea, pe jos, pe autostrada din Messina.
Italia. Un român, care mergea pe jos pe o autostradă, cu o poșetă furată, interceptat de polițiști. Foto: ILUSTRATIV

Acesta avea la el o poșetă, iar polițiștii și-au dat seama că nu era a lui.  În interiorul poșetei, oamenii legii au găsit cardurile de credit ale altei persoane, precum și o tabletă. Bărbatul nu a putut justifica proveniența bunurilor, fiind reclamat pentru primirea bunurilor furate.

Românul a fost depistat de agenții detașamentului Barcellona Pozzo di Gotto în apropierea nodului Milazzo, pe A20. Desculț și fără acte, acesta mergea pe banda de urgență.

Avea asupra lui o geantă, în care se aflau o tabletă, un permis de conducere și un card de credit pe numele unui cetățean italian, relatează canicattiweb.com.

Cercetările ulterioare au permis identificarea bărbatului care rătăcea pe autostradă. Acesta este un român, în vârstă de 28 de ani.

Ulterior, a fost depistat și proprietarul legitim al actelor, tabletei și poșetei, care a fost furată din din mașina parcata în apropierea unui supermarket. Din acest motiv, polițiștii l-au denunțat pe tânărul român de 28 de ani, autorității judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de primire de bunuri sustrase. În același timp, victima și-a recuperat bunurile furate. 

Un alt român a fost arestat în Italia, în timp ce încerca să fugă la bordul unui autocar cu destinația România.

 

Italia. Un român care a jefuit casa patronului, săltat de poliție din autocarul cu care venea în România

 

 

Un român, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat la bordul unui autocar cu destinația România, cu care se întorcea în țară după ce a dat o spargere la locuința șefului său italian, de unde a furat bani, un telefon și alte efecte personale.

Potrivit presei locale, furtul a avut loc într-o casă din Montegabbione, provincia Terni.

În urma vizionării imaginilor sistemului de supraveghere video, românul a fost imediat recunoscut de șeful său. Tânărul a reușit să fure o sumă mare de bani, un telefon mobil și alte obiecte personale de valoare.

După ce l-a jefuit pe șeful său, tânărul a mers la domiciliul fostei sale iubite, în Corciano (provincia Perugia), apoi a plecat spre România.

Fix când se afla în autocarul care se îndrepta spre România, polițiștii l-au arestat lângă Trieste. Românul a fost dus la închisoare, în așteptarea procesului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel