Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care a fugit din arest la domiciliu, s-a îmbătat și a atacat o patrulă de carabinieri
WhatsApp
Momente de tensiune, ieri după-amiază, la Pisciotta. Carabinierii au fost solicitați să intervină după ce un bărbat beat, de origine română, căzuse pe o stradă. 
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

La vederea patrulei de carabinieri, bărbatul a devenit agitat și a încercat să-i atace. În plus, bărbatul a sărit la bătaie și la medicii, care au ajuns la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Într-un final, românul a fost blocat și identificat. La finalul cercetărilor, carabinierii au stabilit că românul trebuie să se afle în arest la  domiciliu, de unde fugise, relatează  salernotoday.it.

Drept urmare, bărbatul a fost arestat, acuzat că a evadat din arest la domiciliu,  unde trebuia să se afle, dar și că a opus rezistență unui funcționar public. Parchetul Vallo della Lucania a fost anunțat despre acest incident.

Un alt român, de 49 de ani, a evadat din arest la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția sa. Judecătorul i-a dat dreptate și l-a trimis la închisoare, unde va ispăși pedeapsa pentru contrabandă.

 

Italia. Un român a fugit din arest la domiciliu, din cauza soției: „Nu vreau să mai stau cu ea. Vreau la închisoare”

 

Românul a fugit din arestul la domiciliu din cauza unor certuri constante cu soția sa și, prin urmare, a fost arestat și dus la închisoare. Protagonistul poveștii petrecute în urmă cu câteva zile la Pontedera (în provincia Pisa) este un tânăr de patruzeci și nouă de ani, de naționalitate română, care se afla deja în arest la domiciliu.

Măsura fusese dispusă anterior de Curtea de Apel, deoarece pe numele românului fusese emis un mandat european de arestare pentru  o infracțiune legată de contrabanda cu țigări în România, relatează ilgiornale.it.

În ultima vreme, neînțelegerile cu soția sa au devenit mai dese și mai agresive. De aceea, românul a decis s părăsească voluntar locuința, unde fusese plasat în arest, și a solicitat să fie introdus în închisoare, spunând că trăiește o stare de disconfort cu soția sa.  

Prin urmare, magistrații l-au transferat pe român la închisoarea din Pisa. Învinuitul ieșise din locuință pentru a cere ajutor: starea de tensiune din locuință devenise insuportabilă din punct de vedere psihologic pentru el. Magistratul a decis în favoarea lui: românul, care a rămas în închisoare, nu va trebui așadar să răspundă și pentru evadare. Luna viitoare, se va întoarce în instanță pentru audierea de contrabandă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel