Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a jefuit firma la care lucra. Bărbatul a sustras produse cosmetice de 50.000 de euro
WhatsApp
Carabinierii de la Unitatea Operativă din Crema au fost sesizați de către s erviciul de securitate al companiei Intercos Europe Spa din Dovera că, în depozitele societății, au fost semnalate mai multe cazuri de furt a produselor cosmetice, iar suspiciunile au căzut asupra unui cetățean român de 44 de ani, angajat al companiei.
Italia. Un român a jefuit firma la care lucra. Bărbatul a sustras produse cosmetice de 50.000 de euro

După ce au stabilit că bărbatul, de 44 de ani, de origine română, urma să lucreze în tura de noapte în această săptămână, carabinierii s-au postat în fața companiei și au așteptat ca acesta să plece la sfârșitul turei. Pe data de 10 noiembrie, puțin după ora 4.30, bărbatul a părăsit compania și s-a urcat în mașina sa.

Carabinierii de la Unitatea Operativă din Crema au văzut că românul avea asupra lui un rucsac, care părea plin. Prin urmare, oamenii legii au pornit în urmărirea suspectului. În timp ce conducea pe SS 415 "Paullese", românul a fost oprit de o patrulă a carabinierilor din Crema, care îl așteptau să treacă. În acel moment au intrat în acțiune carabinierii care îl urmăreau încă de la ieșirea din depozitul societății.

Mașina românului a fost percheziționată, iar în rucsacul său au fost găsite produse cosmetice, în valoare de câteva mii de euro și role de bandă adezivă, pe care bărbatul le folosea pentru a prinde de corp produsele pe care le fura, fără a da de bănuială personalului de securitate al firmei, atunci când ieșea din tura sa, scrie cremaoggi.it.

 

Românul a furat cosmetice de 50.000 de euro

 

Perchezițiile au continuat la locul de muncă al românului, în zona de producție a societății. Polițiștii au percheziționat dulapul cu scule, iar într-un sertar au fost găsite numeroase produse cosmetice, care erau  pregătite pentru a fi scoase din societate în zilele următoare. Ulterior, polițiștii i-au percheziționat locuința românului, unde au găsit, în baie și în sufragerie, zeci de produse, care au fost furate de la firma Intercos.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost dus la cazarma din Crema și arestat pentru furt calificat. Ulterior, acesta a fost plasat în arest la domiciliu, unde va rămâne în așteptarea procesului, în care va fi judecat pentru furt calificat. Toate bunurile furate, constând în peste 1.600 de rujuri, fonduri de ten, farduri de ochi, creioane, rimel, glossuri și multe altele, în valoare totală de aproximativ 50.000 de euro, au fost restituite societății Intercos. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel