Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a furat numerele de la o mașină de Anglia și a vrut să lase un șantier fără utilaje
WhatsApp
Un român împreună cu un complice s-au organizat pentru a fura mai multe utilaje de la o firmă din Italia care se ocupa de terasamente. Jaful ar fi trebuit să aibă loc în seara zilei de 21 februarie în Fiume Veneto, însă hoții au fugit când au văzut poliția. Astăzi, unul dintre ei a fost identificat.
Italia. Român, tentativă de furt de utilaje de terasament la o firmă

Carabinierii de la Stația din Fiume Veneto, Italia au sesizat la Procuratura locală un cetățean român de 27 de ani, fără domiciliu stabilit în Italia, ca autor al unei tentative de furt calificat în complicitate.

Jaful a avut loc în seara zilei de 21 februarie, când tânărul, împreună cu un complice, încă în curs de identificare, au vizat o firmă din Fiume Veneto. Aceasta este situată de-a lungul șoselei Pontebbana și este specializată în service, vânzare și închiriere de utilaje de terasament.

 

Cei doi hoți intenționau să fure obiecte în valoare de 4000 euro 

 

După ce au intrat în curtea societății la bordul unui camion, au încercat să sustragă echipamente mecanice cu o valoare comercială de 4000 de euro. Făptașii au fost descoperiți în timp ce încercau să fure, dată fiind sosirea la timp a unei patrule de poliție în zonă. Însă aceștia au abandonat vehiculul și au fugit prin câmp.

Furgoneta avea un set de numere de înmatriculare englezești, furate de la o reprezentanță auto din Camino al Tagliamento. După ce s-a verificat sera de șasiu, s-a descoperit că suspectul o cumpărase cu câteva zile înainte. Cercetările rămân deschise pentru a identifica și complicele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel