Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român flămând, prins la furat dintr-un magazin: și-a umplut rucsacul cu biscuiți și mâncare
WhatsApp
Un român în vârstă de 47 de ani a fost prins în timp ce sustrăgea biscuiți și alte produse alimentare din magazinul Pam din Corso Roma din Alessandria. Bărbatul a ascuns bunurile furate într-un rucsac, cu intenția clară de a nu plăti pentru ele. 
Italia. Un român flămând, prins la furat dintr-un magazin  și-a umplut rucsacul cu biscuiți și mâncare

În urmă cu zece zile, carabinierii l-au arestat pe românul care furase mai multe sticle cu alcool și carne din magazinul Esselunga. La începutul săptămânii, acest a ajuns din nou în atenția oamenilor legii, dar de data asta a fost reținut și arestat.

Bărbatul de 47de ani a luat biscuiți și alte produse alimentare de la magazinul Pam din Corso Roma din Alessandria, punându-le în rucsac cu intenția clară de a nu plăti pentru ele. Fiind surprins de agenții de pază din magazin, românul a fugit. A fost urmărit de polițiști și reținut sub arcadele din Piazza Garibaldi, scrie ilpiccolo.net.

Audierea directă a românului avut loc miercuri dimineață: prevederea a fost validată, iar bărbatul, apărat de avocatul Davide Daghino, a negociat șase luni de închisoare.

Românul de 47 de ani, care are mai multe procese în desfășurare, a explicat că a lucrat până anul trecut, dar acu este șomer, iar condițiile sale sociale și economice s-au înrăutățit. 

Un alt infractor român, considerat autorul unei violenţe sexuale comisă în urmă cu 14 ani, a fost arestat la Trieste. Când bărbatul a fost oprit de carabinieri, acesta călătorea împreună cu familia sa, care nu știa nimic despre trecutul lui.

 

Italia. Român arestat pentru viol și jaf, comise acum 14 ani. Bărbatul era în mașină cu familia sa, care nu știa nimic despre trecutul lui

 

Un fugar român condamnat la închisoare pentru un viol  comisă în urmă cu 14 ani a fost arestat la Trieste. Bărbatul se întorcea în România, împreună cu familia sa, care nu știa nimic despre trecutului întunecat al acestuia.

Stația de Carabinieri de la Villa Opicina l-au dat de urmărire pe cetățeanul român, în vârstă de 43 de ani, care avea emis pe numele său un ordin de arestare, emis de Parchetul din Roma pentru violențe sexuale și tâlhărie, comise în împotriva unei tinere în 2008. Românul a fost dus la închisoare la Trieste, unde va trebui să execute o pedeapsă de 6 ani și 6 luni, scrie ilgazzettino.it

De asemenea, a fost încătușat și un cetățean român, de 33 de ani, care avea emis pe numele său un mandat de arestare emis de Parchetul Roma, pentru un furt calificat, comis în 2017. Atunci, românul a pătruns în locuința unei doamne în vârstă, prezentă în locuință, pe care a jefuit-o. Românul a fost dus la închisoarea din Trieste unde va trebui să execute doi ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel