Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a fugit din arest la domiciliu și se plimba înarmat prin localitate
WhatsApp
Carabinierii stației Mazara Due au mers, sâmbătă, să-l verifice pe un bărbat, născut în 1977, de origine română, care se afla în arest la domiciliu, pentru infracțiunea de deținere ilegală de arme și munții. Românul nu a fost însă găsit la domiciliu.     
Italia. Un român a fugit din arest la domiciliu și se plimba înarmat prin localitate

Românul fusese arestat joi și plasat în arest la domiciliu în așteptarea audierii de validare. Sâmbătă, carabinierii au mers acasă la român, însă acesta dispăruse.

Imediat au fost activate mai multe echipaje ale companiei de carabinieri din Mazara del Vallo, care în jumătate de oră au dat de urma bărbatului. Românul a fost depistat pe drumul de stat 115 și a fost imediat blocat, scrie trapani.gds.it.

Românul a fost supus unei percheziții, iar carabinierii au găsit în buzunarele acestuia un cuțit cu lamă interzisă. În urma procesului, arestarea românului fost validată, acesta fiind supus din nou măsurii arestului la domiciliu. În plus, la dosar s-a mai adăugat o infracțiune, cea de evadare.

Un alt caz, în care a fost nevoie de intervenția carabinierilor, a avut loc în Perugia, pe data de 16 noiembrie, unde o româncă recalcitrantă s-a certat cu patronul, apoi a sărit la bătaie la oamenii legii. 

 

O tânără româncă s-a dat în spectacol într-un bar. S-a certat cu patronul, apoi a sărit la bătaie la carabinieri

 

Polițiștii de la postul Fortebraccio din Perugia o acuză pe o româncă, în vârstă de 24 de ani, rezidentă în Perugia, de violență, opunerea rezistenței și sfidare în fața unui funcționar funcționar public.

Peripețiile tinerei românce au început pe 16 noiembrie, când, fiind în stare de ebrietate aceasta l-a amenințat pe patronul unui bar din San Marco, din niște motive banale.

La sosirea polițiștilor, tânăra care era din ce în ce mai tulburată de aburii alcoolului, a opus rezistență, înjurând și amenințând carabinierii, care, cu multă răbdare și profesionalism, au reușit să o calmeze și să o identifice. După ce a fost dusă la domiciliu sau, femeia și-a ieșit din nou din minți și a încercat să se arunce pe fereastră. Din fericire, a fost oprită la timp de polițiști, care au reușit din nou să o calmeze, scrie umbriacronaca.it.

După ce au constatat că situația era departe de o rezolvare pașnică și au apreciat că femeia se afla în continuare într-o stare  periculoasă pentru siguranța ei, dar și a celor din jur, carabinierii au solicitat intervenția medicilor.

Sosiți la fața loculi, cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri, apoi au transportat-o la camera de urgență a spitalului local "Santa Maria della Misericordia", unde tânăra a fost internată. A doua zi, românca a fost externată. Din fericire, nici agenții de poliție, nici femeia nu au fost răniți în timpul operațiunii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel