Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a atacat o bunică și pe nepoata ei. Bătrâna, trântită la pământ și scuipată. Scandalul a pornit de la jucărie
WhatsApp
În urma unui apel, poliția din Castel del Piano a intervenit, într-un parc din oraș, unde un român, de 54 de ani, a atacat o bunică și pe nepoata acesteia. 
Italia. Un român a atacat o bunică și pe nepoata ei. Bătrâna a fost trântită la pământ și scuipată. Scandalul a pornit de la jucărie

Scandal într-un parc din Castel del Piano. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din România, a terorizat, azi, mai multe persoane care se aflau în parc. Inițial, bărbatul s-a apropiat de o minoră, care era însoțită de bunica ei, și i-a spus că aceasta a rupt jucăria fiicei sale.

Când bunică a încercat să se înțeleagă cu bărbatul nervos și să-și ia nepoata, acesta a trântit-o la pământ și a scuipat-o. Văzând reacția persoanelor prezente, care au încercat să-l calmeze, românul de 54 de ani a început să-i amenințe pe toți cei care încercau să se înțeleagă cu el, scrie lanazione.it. 

Un alt bărbat, care a încercat să-și apere tatăl, în vârstă de 94 de ani, a fost lovit cu pumnul de către român. Unul dintre martorii scenei violente a sunat la numărul de urgență, iar la fața locului a intervenit o patrulă a polițiștilor din Castel del Piano. Agenții au reușit să-l oprească pe românul, de 54 de ani, care între timp se întorcea liniștit acasă.  Românul a fost reclamat pentru amenințări și vătămare corporală. Toate victimele au depus plângeri împotriva agresorului român.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel