Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un muncitor român a murit pe loc, într-un accident rutier grav. Bărbatul se întorcea acasă după o zi grea de muncă
WhatsApp
Un muncitor, în vârstă de 46 de ani, de origine română, a murit, iar alți doi colegi de-ai lui au fost răniți în accidentul grav de pe șoseaua Ss73,  produs în provincia Arezzo, marți după-amiaza târziu de marți.
Italia. Român, călcat cu mașina de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă

Cei trei muncitori se întorceau acasă după o zi de muncă. Din nefericire, viața românului a fost curmată într-un accident foarte grav, produs de-a lungul drumului de stat 73.

Secțiunea  de drum, pe care a avut loc tragedia este cunoscută sub numele de drumul Ruffolo și, conform unei reconstituiri inițiale, victima se afla pe bancheta din spate a unui Ford Focus, în timp ce în față se aflau cei doi colegi cu domiciliul în Foiano della Chiana.

Românul, de 46 de ani, locuia de ceva vreme în municipiul Foiano della Chiana, din provincia Arezzo, relatează newnotizie.it.

 

Cum s-a produs tragedia

 

Pe data de 16 noiembrie, în jurul orei 17.30, a avut loc un accident violent între două automobile care circulau din sensuri opuse. Impactul a fost unul violent, iar muncitorul român, în vârstă de 46 de ani, care se întorcea acasă după o zi grea de muncă a murit pe loc.

Cei doi colegi ai săi au avut noroc și au fost răniți, dar nu grav. Paramedicii au intervenit rapid la fața locului. Dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, românul nu a putut fi salvat. Într-un final medici au constata decesul acestuia. Carabinierii din Siena, care investighează incidentul, au efectuat toate constatările și au început să efectueze verificări pentru a stabili dinamica exactă a accidentului rutier.  

Din păcate, un alt român a murit după ce a fost accidentat pe drumul provincial 3, în apropierea intersecției cu via Concole, în zona Cerretano de la marginea orașului Castelfidardo.

 

Un român, lovit de o mașină în timp de traversa strada. Victima a murit pe loc

 

Tragedie la Castelfidardo. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, de naționalitate română și care nu era rezident în zonă, a murit după ce a fost accidentat pe drumul provincial 3, în apropierea intersecției cu via Concole, în zona Cerretano de la marginea orașului.

Incidentul a avut loc miercuri, 17 noiembrie, în jurul orei 14.00. La fața locului au intervenit polițiștii și un echipaj de la Ambulanță. Din păcate, medicii nu au putut salva viața pietonului român, care a murit pe loc. Polițiștii spun că românul a fost lovit mortal de un automobil SUV condus de un bărbat de 50 de ani de naționalitate chineză. Nu se cunosc, deocamdată, motivele pentru care românul se afla la marginea orașului Castelfidardo, deoarece acesta nu era rezident al localității, transmite centropagina.it.

Carabinierii stației Fidardense au intervenit și ei la locul accidentului, pentru a reconstitui dinamica evenimentului dramatic. Trupul românului decedat a fost dus la morga spitalului regional din Torrette, unde va fi făcută autopsia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel