Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un cuplu de români a furat cu "metoda îmbrățișării" un ceas de câteva mii de euro de la un bărbat de 80 de ani
WhatsApp
Un cuplu de români a furat cu "metoda îmbrățișării" un ceas de câteva mii de euro de la un bărbat de 80 de ani din Italia.
Foto: Unsplash

Modul în care cuplul de români a ales să fure este cunoscut sub numele de "metoda furtului prin îmbrățișare". Aceasta este o tehnică foarte răspândită în rândul infractorilor care constă în abordarea victimei cu un gest de afecțiune sau prin îmbrățișare, creând astfel o stare de surpriză și jenă care le permite hoților să acționeze în așa fel încât victimele să nu-și dea seama ce li se ia.

Victima unui astfel de furt a fost un avocat de origine italiană, în vârstă de 80 de ani. Acesta se plimba liniștit prin centrul orașului Alassio, când o femeie a început să meargă în spatele lui de ceva timp. Într-un moment domnișoara, mult mai tânără decât italianul s-a apropiat de el într-un mod fermecător.

 

Cuplu de români acuzat de furt prin „metoda îmbrățișării”

 

Tânăra de naționalitate română l-a luat de mână pe bătrân și l-a întrebat dacă vrea să facă dragoste cu ea. Profitând de stânjeneala lui, femeia a reușit să-i smulgă ceasul în valoare de câteva mii de euro de la încheietura victimei.

De aici a pornit o anchetă a carabinierilor de la compania din Alassio care, datorită analizei imaginilor de supraveghere video a municipalității, au identificat-o atât pe femeie, cât și pe un bărbat care o însoțise și o susținea.

Astfel, cuplul de hoți este format dintr-o femeie în vârstă de 24 de ani și un bărbat de 25 de ani, ambii de origine română, care au mai multe condamnări anterioare pentru același tip de infracțiune, Cei doi au fost denunțatț și se confruntă acum cu acuzații grave la adresa lor, conform presei străine.


-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel