Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un cerșetor român dă o lecție de omenie italienilor
WhatsApp
Un cerșetor român i-a impresionat pe polițiștii italieni după ce a venit la o secție din localitatea Agropoli, provincia Salerno. El vroia să returneze un portofel în care erau, pe lângă actele proprietarului, 605 euro. 

Un cerșetor român i-a impresionat pe polițiștii italieni după ce a venit la o secție din localitatea Agropoli, provincia Salerno, pentru a returna un portofel găsit pe stradă. În portofel, pe lângă actele proprietarului erau și 605 de euro.

Povestea lui Balint Mihav, românul fără casă care a returnat un portofel plin de bani a fost făcută publică pe Facebook și a impresionat mii de oameni. Întrebat de ce a dus portofelul la poliție, omul a răspuns plin de modestie: "Am tot ce-mi trebuie!".

Proprietarul portofelului a fost găsit, fiindu-i returnat bunul. Bărbatului, pe numele său Fillipo Migliaro, nu i-a venit să creadă că și-a recuperat în acest mod actele și banii și a promis că-l va scoate pe român la o pizza.

Românii țin aproape în fiecare zi capul de afiș al presei din Peninsulă prin grozăviile pe care le fac, fie că vorbim de scandaluri, furturi sau accidente. Cazul lui Balint ne spune multe despre umanitate și despre faptul că nu poți judeca o nație după câteva uscături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel