Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un bărbat și-a ucis soția, grav bolnavă, în a doua zi Crăciun: Maria, aruncată de pe pod în râul înghețat
WhatsApp
Dramă în Chieti. Un bărbat își ucide soția, o aruncă de pe pod în râu și apoi se predă la poliție. Bărbatul, de 74 de ani, ar fi recurs la acest gest din cauza disperării.

Potrivit celor reconstituite până în prezent, crima a fost cauzată de o situație familială și psihologică dificilă din cauza stării de sănătate a victimei, Maria Rita Conese, în vârstă de 72 de ani.

O dramă de familie a avut loc în ziua de Boxing Day în Umbria, unde un pensionar și-a ucis soția și i-a aruncat trupul în râu înainte de a se preda la poliție. Crima a avut loc la începutul după-amiezii, în jurul prânzului, în comuna Casalbordino, în provincia Chieti, unde locuia cuplul.

Un bărbat și-a ucis soția, grav bolnavă, în a doua zi Crăciun

 

Potrivit celor reconstituite până în prezent, crima a fost cauzată de o situație familială și psihologică dificilă din cauza stării de sănătate a victimei, Maria Rita Conese, în vârstă de 72 de ani. Se pare că femeia era bolnavă de ceva timp, suferind de o boală incurabilă. Crima a fost săvârșită de Angelo Bernardone, în vârstă de 74 de ani, care se află acum în arest.

Bărbatul a recurs la acest gest în culmea disperării față de starea femeii, care avea probleme de memorie din cauza bolii Alzheimer. Bărbatul ar fi săvârșit actul brutal pentru că nu mai putea accepta starea soției sale. După crimă, el ar fi înfășurat cadavrul într-o pânză și l-a încărcat într-o mașină pentru a o conduce de-a lungul drumului provincial 216, care duce de la Casalbordino la Atessa, aruncându-l în cele din urmă de pe un pod în râul Osento. Cadavrul a căzut aproximativ 20 de metri înainte de a ajunge în râul de jos. Însuși pensionarul a povestit cele întâmplate și, la scurt timp, s-a predat carabinierilor, indicând și locul exact de pe pod unde a aruncat cadavrul soției sale.

Maria, aruncată de pe pod în râul înghețat

 

Cu toate acestea, locația exactă a cadavrului a fost găsită abia la sfârșitul după-amiezii, după ce poliția și pompierii au efectuat căutări. Pe lângă carabinierii de la postul local, la fața locului au venit și pompierii pentru a recupera trupul femeii, precum și medicul legist și procurorul. Cadavrul femeii a fost recuperat și va fi transferat la Chieti pentru efectuarea autopsiei.

Drama a șocat liniștita comunitate locală, unde nimeni nu se aștepta la ceea ce i s-a întâmplat copilei care are patru copii, după cum a confirmat primarul. "Era o familie foarte liniștită, nu ne-am așteptat la o asemenea tragedie", a declarat primul cetățean din Casalbordino, Filippo Marinucci, adăugând: "Nu sunt informat despre problemele lor familiale, dar se pare că avea boala Alzheimer. Repet, sunt oameni decenți. Suntem șocați de ceea ce s-a întâmplat“.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel