Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânără româncă de 18 ani, atacată de un grup de albanezi, după ce „i-a aruncat o privire” unuia dintre ei: Trei persoane, la spital
WhatsApp
O tânără româncă, în vârstă de 18 ani, a fost atacată de un grup de albanezi, în Ernica, provincia Frosinone, Lazio din Italia. 
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

O seară liniștită de vară s-a transformat într-o dramă. Trei persoane, printre care o tânără româncă, au ajuns la spital cu diverse răni. Carabinierii vor lămuri ce s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei locale 01:00.

Se pare că o privire a stat la baza atacului. Mai întâi împotriva tinerei românce, care locuiește de ani de zile la Veroli, apoi a unui bărbat de 47 de ani și în cele din urmă a unui alt tânăr. Toți trei au ajuns la spital. Cel mai grav rănit a fost bărbatul de 47 de ani, care a suferit ruptura septului nazal, a câtorva dinți și câteva coaste rupte.

Italia. Româncă, găsită fără suflare în portbagajul mașinii sale. Violeta, soția unui cunoscut afacerist, era dată dispărută încă de luna trecută

 

Românca s-ar fi uitat la prietenul albanezei

 

Potrivit unei reconstituiri , tânăra româncă a fost abordată de o tânără de origine albaneză care se afla în compania unei alte femei și a trei bărbați. Tânăra s-ar fi aruncat asupra româncei acuzând-o că i-a privit tovarășul. De la cuvinte, ea trecea apoi la fapte prinzând-o de păr și lovindu-o de o măsuță de cafea. Nu departe era bărbatul de 47 de ani care stătea în fața unui bar. Când a văzut ce se întâmplă, a intervenit pentru a o ajuta pe românca de 18 ani. La un moment dat, doi sau trei bărbați care erau împreună cu femeia albaneză l-ar fi atacat pe bărbat, lovindu-l cu pumnii.

Escroci italieni, arestați după ce au înșelat sute de persoane inventând o țară fictivă. Metoda prin care au obținut 400.000 de euro

Mai multe persoane ar fi asistat la scenă. Un tânăr a alertat carabinierii. Când unul din gașca care ataca și-a dat seama că băiatul cere intervenția polițiștilor, l-ar fi atacat și pe el. La sosirea armatei, însă, nu era nicio urmă a presupușilor atacatori.

Cei trei răniți au fost nevoiți să solicite îngrijiri de urgență. Investigațiile efectuate de carabinieri cu privire la ceea ce s-a întâmplat în centrul istoric al orașului Veroli, la câțiva pași de primărie, vor lămuri dacă a fost vorba despre un atac între două persoane, dacă a fost o luptă între mai mulți subiecți și mai ales să se identifice autorii. De ajutor vor fi camerele de supraveghere video.

Trei persoane au ajuns la spital: românca de 18 ani, un bărbat de 47 de ani și un alt bărbat. Ei au fost atacați de acel grup de oameni de origine albaneză.

Italia. O familie de români a trecut prin spaima vieții, după ce copilul de numai cinci ani a dispărut pe plajă

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv     

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel