Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânără româncă arestată după escrocheria cu metoda „hârtia”
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 20 de ani, a fost arestată, ieri, pentru a patra oară în acest an, fiind acuzată de escrocheria prin tehnica „hârtia”, în Milano, Italia.
jaf metoda fluturasul

Românca a fost blocată ieri, în jurul orei 12:30, de un agent care în acel moment ajungea la sediul Poliției pentru a-și începe tura. Trecând prin via Torino, polițistul a văzut-o pe tânără ieșind dintr-un restaurant și fiind urmărită de un bărbat, în vârstă de 55 de ani,  a decis să o blocheze.

După ce a fost percheziționată, polițistul a găsit cu un fluturaș împăturit în jumătate, în interiorul căruia se afla un iPhone, furat de la bărbatul care stătea la masa restaurantului.

Conform celor constatate de agenți, românca s-a apropiat de client arătându-i un fluturaș și cerându-i indicații. Profitând de faptul că i-a distras atenția, atunci i-a pus hărtia peste telefon și a fugit cu acesta. 

 

Românca, arestată pentru a patra oară în acest an

 

Cu puțin timp înainte, o a doua lovitură practic identică a avut loc în Piazza San Babila, unde o femeie cu același fluturaș furase telefonul mobil unui bărbat. Este probabil vorba despre aceeași româncă. Ancheta este în curs.

Tânăra româncă a fost arestată preventiv, fiind pentru a patra oară de la începutul anului când ajunge în cătușe, conform informațiilor comunicate de polițiști.

Românca se pare că nu va mai scăpa așa ușor de această dată și riscă să ajungă să stea după gratii un timp mai îndelungat.

Va fi prezentată în fața unui judecător care va decide sentința pentru faptele de care este acuzată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel