Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român de 25 de ani, mort într-un grav accident: Trupul neînsuflețit, scos cu greu dintre fiarele contorsionate
WhatsApp
Un român, în vârstă de 25 de ani, care lucra la o firmă de curierat și se afla la volanul unei dube, a murit, ieri, după ce un TIR l-a izbit violent, în Mantova, Lombardia, Italia.
Sursa foto: captură fanpage.it

Tragedia a avut loc în jurul orei 13.00, atunci când TIR-ul, din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens și a lovit violent duba condusă de român, dar și un SUV condus de o femeie de 53 de ani.

În urma impactului puternic, românul a murit pe loc.

Femeia care conducea SUV-ul a încercat să evite TIR-ul, dar s-a ciocnit de partea din spate a acestuia. A fost grav rănită și transportată la spital. 

Șoferul camionului, de naționalitate maghiară, era în stare de șoc, însă nevătămat.

 

Trupul românului, scos cu greu dintre fiarele dubei

 

Incidentul a mobilizat un număr mare de vehicule, inclusiv ambulanțe, pompieri și polițiști locali. Pompierii au fost nevoiți să muncească din greu pentru a extrage corpul neînsuflețit al tânărului de 25 de ani din dubă.

Femeia a fost, de asemenea, blocată în interiorul mașinii sale. După ce a fost extrasă a fost predată medicilor, care au transportat-o ​​la camera de urgență a spitalului Carlo Poma.

Constatările pentru reconstituirea dinamicii exacte a accidentului au fost efectuate de poliția locală: „va fi esențial să-l ascultăm pe șoferul de camion maghiar, care nu vorbește italiană, pentru a înțelege de ce a pierdut controlul vehiculului său greu”, relatează fanpage.it

Bărbatul a fost supus testelor de alcool și testelor toxicologice pentru a vedea dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

A fost nevoie de șase ore pentru a elibera șoseaua de centură de carcasele vehiculelor avariate.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel