Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia se pregătește să rămână pe întuneric. Luminile din mai multe orașe vor fi stinse în această seară pentru Ora Pământului
WhatsApp
Mai multe orașe din Italia vor stinge luminile mai multor monumente și instituții pentru Ora Pământului. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

În această seară, orașele din întreaga Italia se pregătesc să intre în întuneric pentru Ora Pământului, o inițiativă globală susținută de WWF pentru a sensibiliza asupra schimbărilor climatice și pentru a promova sustenabilitatea. Cu toate luminile stinse, inclusiv cele ale unor monumente istorice și simbolice, Italia se alătură unei mișcări mondiale pentru un viitor mai verde și mai sigur.

În Roma, lumina Colosseumului va fi stinsă, alături de lumânările din Piazza San Pietro și luminile exterioare ale unor palate istorice, inclusiv Palazzo Quirinale și Palazzo Chigi. În alte orașe italiene, cum ar fi Veneția, Torino, Padova și Florența, lumina va fi stinsă în locuri emblematice, precum Piazza San Marco, Mole Antonelliana și Ponte Vecchio.

Inclusiv instituțiile guvernamentale se implică, cu Președinția Republicii Italiane, care va stinge luminile exterioare ale Quirinalului și ale Curții de Onoare pentru o oră, între orele 20:30 și 21:30.

Antonio Guterres, secretarul general al Națiunilor Unite, a făcut un apel la acțiune, subliniind importanța eforturilor colective pentru a proteja planeta și pentru a asigura un viitor mai luminos pentru toți.

---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel