Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tineri români, prinși la furat de băuturi alcoolice din magazin
WhatsApp
Doi tineri români au fost prinși la furat de băutură de către personalul unui magazin din Gallarate (Italia), regiunea Lombardia. Cei doi au ascuns sticlele de băutură în pungi și au încercat să părăsească magazinul. Poliția a deschis o anchetă, românii fiind cercetați, în stare de libertate, pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat.
Italia. Două românce și un român au furat zeci de sticle de alcool dintr-un supermarket

Poliția de Stat din Gallarate (Italia), din regiunea Lombardia, a intervenit la magazinul „Esselunga”, din via Pegoraro, unde personalul de securitate a surprins doi bărbați care încercau să sustragă bunuri din magazin. Tinerii au fost prinși după ce unul din agenți a observat pe camerele de supraveghere cum aceștia introduc, în mod suspect, sticle de băuturi spirtoase și alte bunuri în niște pungi de cumpărături.

Ulterior, cei doi bărbați s-au îndreptat către ieșire, fără a achita marfa pe care au pus-o în pungi.

Agentul care supraveghea pe camerele video magazinul, a reușit să își alerteze la timp colegul, care s-a poziționat lângă ușa de ieșire și a reușit să îi oprească pe cei doi indivizi. Ambii subiecți, în vârstă de 21 de ani și 22 de naționalitate română, aveau în posesie sticlele de băutură pe care le-au sustras, fără a plăti pentru ele. Valoarea totală a bunurilor pe care aceștia intenționau să le fure este de aproximativ 350 de euro.

Sticlele de bătură au fost returnate magazinului

Marfa a fost returnată integral centrului comercial, în timp ce polițiștii au recurs la percheziționarea românilor, în căutarea oricărui alt bun pe care aceștia ar fi putut să îl fure. Autoritățile nu au mai descoperit însă și alte bunuri sustrase.

Cei doi tineri români au fost conduși la secția de poliție pentru a le fi luate amprentele, iar la finalul procedurilor, au fost lăsați în libertate, fiind anchetați pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat.

Carabinierii au urmărit identitatea hoțului

Prins la furtat din magazinul în care a lucrat

Carabinierii din Pitigliano au denunțat un cetățean român de 23 de ani, cu domiciliul în zona Viterbo, pentru un furt agravat care a avut loc în noaptea dintre 7 și 8 septembrie a anului trecut. Atunci, ușa de sticlă a supermarket-ului a fost spartă, într-o zonă în care nu erau camere de supraveghere, iar hoțul a furat 600 de euro din casa de marcat a magazinului.

Mai mult, casa din care au fost sustrași banii nu prezenta urme de forțare. Astfel, au restrâns cercul de suspecți și s-au concentrat pe angajații magazinului. Casa ar fi fost deschisă prin introducerea unei parole, deținută doar de către casieri. Astfel, polițiștii au putut stabili că, pentru a deschide casa și a sustrage banii, a fost folosită parola românului, în vârstă de 23 de ani, care fusese concediat cu câteva luni înainte.

El este acuzat de furt, iar dosarul său a fost raportat la Parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel