Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mamă româncă, ucisă în fața bebelușului ei de 11 luni: Doi conaționali, condamnați pe viață
WhatsApp
Alina Elena Biţă, în vârstă de 28 de ani, a fost ucisă chiar în fața fetiței sale de 11 luni, într-o localitate de lângă Palermo, Cerda, Italia. Cei doi criminali, tot români, au fost condamnați astăzi la închisoare pe viață.

Florin Buzilă, în vârstă de 21 ani, şi Paul Todiraşcu, în vârstă de 20 ani, ar fi ucis-o pe Alina pe 9 octombrie 2017. Ar fi fost strangulată de agresori până ce a murit, fapt relevat de rezultatele necropsiei. Scenele violente s-ar fi petrecut de faţă cu copilul. Todiraşcu şi Buzilă sunt verişori cu soţul victimei, ei sustrăgând apoi câteva sute de euro din casă, imediat după ce au comis omorul.

Alina Elena Biţă a fost găsită fără suflare chiar de soţul ei, care a descoperit şi fetiţa plângând în cameră. În primă fază, bărbatul a fost suspectat de autorităţi că ar fi comis fapta, însă el nu a fost reţinut. Cei doi români arestaţi au fost încarceraţi la Palermo.

 

„M-am aruncat peste ea, strângându-i gâtul cu toată puterea mea”

 

„Eu am ucis-o pe Alina. M-am aruncat peste ea, strângându-i gâtul cu toată puterea mea”, a spus Todirașcu în fața judecătorilor, potrivit palermotoday.it.

Alături de el era Florin Buzilă care o ținea pe Alina în timp ce celălalt o sugruma.

Curtea de Apel din Palermo a confirmat astăzi condamnările la închisoare pe viață aplicate lui Paul Todarișcu și Florin Buzilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel