Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Româncă strangulată și scuipată de soț pentru că „nu știe să-și educe copiii“
Un albanez de 32 de ani a ajuns după gratii după un episod de violență îmotriva soției sale, o româncă de 35 de ani. Femeia a fost scuipată și strangulată de partenerul ei pe motiv că nu știe să își educe copiii.

Românca și albanezul sunt căsătoriți de șapte ani și locuiesc într-un apartament din municipiul Padova cu cei doi copii mici. După ce soțul i-a reproșat soției că nu știe să se ocupe de educația copiilor, bărbatul a început să o lovească violent pe femeie, a strangulat-o și a scuipat-o, după cum a putut raporta femeia, care a ajuns pentru a opta oară de urgență la camera de gardă a spitalului din cauza violenței soțului.

Luni seara, cei doi soți s-au certat iar el, din nou, a atacat-o și a dat-o afară din casă. După ce femeia a plecat din locuință, situația părea să se calmeze, dar câteva ore mai târziu, în după-amiază a zilei de marți, tensiunea dintre cei doi a revenit. În timp ce copiii erau la domiciliul unor rude, soțul și soția s-au întors să se certe și albanezul a lovit-o din nou pe partenera sa româncă, potrivit padovaoggi.it.

Bărbatul  sugrumat-o cu mâinile goale și puțin a lipsit ca cearta conjugală să se transforme într-o tragedie. Îngrozită și bătută, femeia a reușit să scape pe stradă și să sune la autorități, care au trimis imediat o patrulă de poliție la fața locului. Ea le-a povestit carabinierilor în detaliu ultimele ore groaznice petrecute acasă. Românca le-a mai spus că în ultimii trei ani a ajuns la camera de urgență de opt ori după numeroasele bătăi suferite. Albanezul de 32 de ani a fost arestat și transferat în închisoare. În schimb, femeia a fost însoțită la spital și externată apoi cu un prognostic de trei zile.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
2 apr 2020, 00:13
DCMedical.ro
1 apr 2020, 22:43
DCBusiness.ro
2 apr 2020, 00:20
DefenseRomania.ro
1 apr 2020, 21:00