Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, prinsă la furat într-un magazin de cosmetice. Femeia ascundea bunurile în căruciorul fiicei sale
WhatsApp
O româncă a crezut că poate scăpa de controale și, prin urmare, că poate scăpa nepedepsită, deoarece avea fiica ei cu ea, dar în schimb a fost prinsă cu toate bunurile furate ascunse în căruciorul "modificat" și arestată pentru furt. 
Italia. Româncă, prinsă la furat într-un magazin de cosmetice. Femeia ascundea bunurile în căruciorul fiicei sale

Tânără româncă, rezidentă la Napoli, a fost plasată sâmbătă în arest la domiciliu. Românca este acuzată de mai mute jafuri, comise în magazinele din Avezzano. Acesta a acționat în colaborare cu un alt conațional, care urmează să fie identificat.

Poliția a reconstituit jafurile cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, care au surprins cum o femeie distrăgea atenția personalului responsabil de raion, apoi lua brusc marfa de pe rafturi și o ascundea într-un cărucior, în care se afla un copil, scrie ilmessaggero.it 

Căruciorul era pregătit pentru a scăpa de controlul sistemelor anti-furt din magazine. Anchetatorii au identificat și autovehiculul cu care românca se deplasa pe străzile din centrul orașului în căutarea magazinelor pe care ur să le jefuiască. Ulterior, polițiștii au reușit să oprească automobilul și să-l percheziționeze. Polițiștii au reușit, astfel, să recupereze numeroase bunuri furate. Mai mult, au găsit și căruciorul "modificat", care era folosit pentru comiterea furturilor. Atât mașina, cât și căruciorul au fost confiscate. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel