Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românca Margareta Buffa, închisă pe viață pentru că și-a torturat și ucis prietena, a primit o veste bună de la magistrați
WhatsApp
Românca Margareta Buffa, condamnată, în primă instanță, la închisoare pe viață pentru uciderea Nicolettei Indelicato din Marsala, a fost achitată pentru acuzația de urmărire a fostului său iubit, „pentru că fapta nu există”. 
Românca Margareta Buffa, închisă pe viață pentru că și-a torturat și ucis prietena, a primi o veste bună de la magistrați

În discursul său, avocata Josemaria Ingrassia l-a citat pe juristul german Karl Binding, iar argumentul de apărare al avocatului  a fost acceptat de judecător. Astfel Margareta Buffa, condamnată, în primă instanță, la închisoare pe viață pentru uciderea Nicolettei Indelicato din Marsala, a fost achitată de acuzația de urmărire. Sentința a fost dată, în dimineața zilei de 18 ianuarie, de judecătorul din Trapani, Giancarlo Caruso.

Margareta Buffa, românca de origine, adoptată de o familie Marsala, fusese denunţată de fostul ei iubit, un militar al Marinei din Trapani. Bărbatul o părăsise și ea, deloc resemnată la finalul relației lor romantice, conform versiunii presupusei victime, ar fi început să-l hărțuiască și să-l persecute, scrie tp24.it.

 

Citeste si: Italia. Închisoare pe viață pentru Margareta: Românca a torturat-o, incendiat-o și îngropat-o apoi pe Nicoletta, prietena ei (VIDEO)

 

„Nu tot ce este nepotrivit este o crimă. Și atunci atitudinile clientului meu nu au provocat o stare de anxietate față de fostul ei iubit, de natură să-i modifice viața”,  a spus avocatul Ingrassia în sala de judecată, citându-l pe juristul german.  Procurorul, în schimb, ceruse o pedeapsă de doi ani și două luni.

 

Vezi si: Italia. Se cere închisoare pe viață pentru Margareta, care ar fi torturat-o, incendiat-o și îngropat-o pe Nicoletta: „A acționat fără milă!”

 

La citirea sentinței, Margareta Buffa a fost conectată prin videoconferință din închisoarea din Agrigento, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru uciderea prietenei sale, Nicoletta Buffa, de origine română, adoptată și ea de o familie Marsala. 

 

Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019

 

Amintim că Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala.

Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, în vârstă 29 de ani, fostă prietenă a victimei.

Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta. Margareta Buffa și iubitul ei Carmelo Bonetta, în vârstă de 34 de ani, au fost arestați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel