Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, înjunghiată de soţ. Găsită de carabinieri într-o baltă de sânge
WhatsApp
O ceartă între doi foşti soţi români s-a transformat într-un scandal sângeros. Orbit de gelozie, românul de 45 de ani a luat un cuţit pe care l-a înfipt în gatul soţiei.  
cutit_scandal

Carabinierii din Castelnuovo di Porto au intervenit, în această seară, la Ponte Storto, pentru a aplana un conflict izbucnit între doi soţi români. Ajunși la fața locului, militarii au găsit o femeie de origine română într-o baltă de sânge. Imediat au chemat o ambulanţă şi femeia a fost dusă de urgenţă la spital. 

Carabinierii au stabilit că fostul soț al victimei, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, nu a putut accepta despărțirea de femeia care, între timp, începuse o viaţă nouă. Fostul soţ nu era de acord cu despărţirea, de aceea a așteptat-o pe stradă lângă noua ei casă. La vederea fostei soţii, bărbatul a atacat-o brusc cu un pumnal, rănind-o în gât, după care a fugit de la locul crimei, scrie terzobinario.it. Imediat, românul violent a fost urmărit și arestat. Acesta este acuzat de tentativă de crimă, răni și maltratare şi violenţă domestică.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel