Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, forțată de fostul soț să îl însoțească pe drumul spre moarte: „Ori urci în mașină, ori îți dau foc"
WhatsApp
Obligată de fostul iubit să urce în BMW, care intenționa să  se omoare, o româncă a reușit să scape aruncându-se din mașină. Bărbatul avea deja interdicție de a se apropia de partenera sa pentru rele tratamente în familie și acte persecutorii.
Italia. Un napoletan și un pakistanez denunțați la poliție de un român pentru înșelăciune

A obligat-o să urce în mașina lui, un BMW: "ori urci, ori îți dau foc", i-a spus el, amenințând-o. "Vreau să mă sinucid și tu vei muri odată cu mine", i-a mai spus bărbatul fostei sale partenere.

Femeia a reușit să își avertizeze fiicele cu un mesaj pe telefon, iar, pe drum, la Argelato, a deschis ușa și a sărit afară. Apoi a început să fugă și a reușit să scape. Ea a fost găsită în stare de agitație și cu răni evidente la încheietura mâinii și pe buze. Carabinierii, alertați de fiicele ei, au dat de urma ei și, ulterior, l-au arestat pe fostul ei soț, în vârstă de 58 de ani, din Bologna.

El a încălcat măsura preventivă de îndepărtare de la domiciliul familial și interdicția de a se apropia de locurile frecventate de fosta sa parteneră; măsură la care a fost supus timp de peste doi ani pentru infracțiunea de rele tratamente în familie și persecutarea femeii, în vârstă de 42 de ani, româncă. Incidentul a avut loc duminică, 27 martie, în Castel Maggiore.

Parchetul din Bologna a cerut agravarea măsurii preventive în vigoare, pe care judecătorul a acceptat-o, înlocuind interdicția de a se apropia de fosta sa parteneră cu detenția preventivă în închisoare. De ieri, bărbatul de 58 de ani se află la Dozza.

Un alt bărbat, de 51 de ani, de origine română a fost arestat de carabinierii din Meda, după ce acesta, în ciuda interdicției de a se apropia de fostul să parteneră, ar fi continuat să o persecute.

Italia. Româncă, persecutată și agresată de fostul soț. Bărbatul a fost arestat

 

Conform carabinierilor, românul își persecuta fosta parteneră, o conațională, încă de anul trecut. După cum oamenii legii, femeia a depus prima plângere în 2021. După despărțire, se mutase în Cabiate, din provincia Como. Din acel moment avea să înceapă calvarul româncei.

Bărbatul a continuat să o persecute, urmărind-o atât acasă, cât și la serviciu. În plus, o suna mere și amenința, scrie monzatoday.it.

Românca a trăit într-o stare anxietate și frică, fiind nevoită să-și schimbe obiceiurile pentru a scăpa de urmăritor.

În octombrie 2021, a fost luată primă măsură asiguratorie, când magistrații  i-au interzis bărbatului să se apropie de locurile frecventate de fosta parteneră.

În ciuda interdicției, pe 21 martie trecut, românul ar fi urmărit-o pe fosta parteneră la Milano, unde femeia se afla la serviciu, unde a agresat-o verbal și bătut-o. În acel moment, situația bărbatului s-a înrăutățit și a fost arestat pe baza noului ordin emis la 4 aprilie 2022 de judecătorul de instrucție al Tribunalului din Como.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel