Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, atacată de soț cu o foarfecă: Un copil în stare critică după ce a fost bătut de tatăl său
WhatsApp
Exasperată de violența suferită de-a lungul anilor, o româncă, în vârstă de 35 de ani, a fugit împreună cu cei trei copii din casa în care locuia  cu soțul ei. Femeia şi cei trei copii s-au refugiat la casa din Fregene.
carabinieri_italia

Bărbatul, un marocan în vârstă de 29 de ani, cunoscut agențiilor de ordine ca fiind traficant de droguri şi dependent de droguri, orbit de furie, s-a dus la Fregene pentru a se răzbuna. Acesta s-a ascuns în grădină, iar când femeia a venit acasă a atacat-o cu o foarfecă.

Din fericire, femeia a reuşit să scape. A intrat în casă şi a încuiat uşa. Înspăimântată și tremurând de frică, a reușit să sune la 112. Bărbatul a fost blocat de agenți de la secția de poliție Fiumicino și de la Departamentul de prevenire a criminalității, în timp ce acesta distrugea mașina soției sale cu o rangă de fier.

La secţia de poliție, victima a povestit despre abuzurile de natură sexuală, precum și despre maltratarea suferită şi de cei trei copii ai lor, unul dintre ei fiind internat la spital din cauza bătăilor aplicate de tatăl lor. Violența a început încă de la începutul conviețuirii celor doi soţi, scrie ilmessaggero.it.

Marocanul a fost arestat fiind acuzat de tentativă de omor, abuz în familie, daune, deținere de obiecte capabile să rănească, violență sexuală și amenințări și se află în prezent în închisoarea Civitavecchia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel