Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, atacată cu acid și înjunghiată. Cine e agresorul care a vrut să-i ia frumusețea înainte să moară
WhatsApp
Poliția a făcut public numele bărbatului care i-a turnat acid pe față unei românce și a înjughiat-o. 

Bărbatul care a încercat să omoare o româncă de 30 de ani, aruncându-i întâi acid pe față, apoi înjunghiind-o cu un cuțit, se numește Sheval Ramadani, are 32 de ani și este originar din Macedonia.

Oribila scenă s-a petrecut în seara zilei de 17 noiembrie, în localitatea Civitanova Marche (regiunea Marche) atunci când cei doi au avut o discuție în contradictoriu. Macedoneanul a aruncat o sticluță cu acid pe fața Alinei, iar aceasta, în încercarea de scăpa de furia bărbatului, s-a refugiat într-un restaurant. Ramadani a intrat după ea și a înjunghiat-o de 3 ori cu un cuțit, în ciuda faptului că erau zeci de oameni de față.  

Alina Emilia Pavel are 30 de ani și lucrează ca dansatoare într-un club de noapte. Potrivit presei din italiene, Alina și Ramadani au avut o relație de lungă durată, până când românca a decis să-i pună capăt, pe fondul geloziei excesive a bărbatului. După mai multe insistențe de relua legătura, Ramadani a decis că Alina trebuie să moară, dar nu înainte de a-i răpi frumusețea.

Românca a fost salvată de proprietarului restaurantului în care a intrat speriată. Patronul a sărit imediat și l-a trântit la pământ pe macedonean, apoi, ajutat de un bucătar, l-au imobilizat până la sosirea forțelor de ordine. Unul dintre martori a declarat că l-a auzit spunând: "M-a ruinat, trebuie să o omor." 

Românca a fost transportată la spital și a fost operată de urgență, însă este în afara oricărui pericol. 

(w670)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel