Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, prins cu droguri la volan. Carabinierii au găsit zeci doze de cocaină, ascunse în casa bărbatului
WhatsApp
Controalele desfășurare, în ultimele zile, de către Carabinieri din Compagnia di Montegiorgio, privind traficul și consumul de droguri, în partea internă a provinciei Fermo, au dus la recuperarea și confiscarea unei cantități de droguri. De asemenea, un român a fost denunțat pentru detenție de cocaină, în scopul de comercializare și consum personal.   

În seara zilei de 4 mai, odată cu continuarea verificărilor, carabinierii au oprit pentru verificare o mașină, la volanul cărei se afla un bărbat de 30 de ani, de origine română, domiciliat în Valtenna.

Asupra lui, carabinierii au o doză de cocaină. Controlul a fost extins apoi la domiciliul bărbatului, unde forțele de ordine au mai găsit 10 grame de cocaină, împărțite în doze, gata pentru comercializare, precum și un cartuș de gloanțe pentru o pușcă.

Bărbatul va trebui acum să răspundă în fața Parchetului din Fermo, pentru detenție de droguri în scopul comercializării, dar și pentru deținerea ilegală a muniției, scrie lamilano.it. Controalele privind fenomenul de comercializare și consum de droguri în provincia Fermo vor continua. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel