Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, mort pe loc într-un cumplit accident: Un alt pasager, transportat în cod roșu la spital (FOTO+VIDEO)
WhatsApp
Un român, în vârstă de 50 de ani, a murit, ieri după-amiază, în urma unui tragic accident rutier în San Feliciano, provincia Perugia, Umbria din Italia.
Italia. Român, călcat cu mașina de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă

Tragicul accident rutier a avut loc la scurt timp după ora locală 16:00, atunci când mașina în care se afla românul și încă un bărbat, de naționalitate cehă, în vârstă de 46 de ani, s-a izbit violent de o casă nelocuită din San Feliciano.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, iar în urma impactului puternic românul a murit pe loc, în timp ce bărbatul ceh a fost transportat la spital în cod roșu spitalul din Perugia. 

2. -imagine fara descriere- (italia--roman--mort-pe-loc-intr-un-cumplit-accident-un-alt-pasager--transportat-in-cod-rosu-la-spital.jpg)

La fața locului au intervenit pompierii, operatorii 118, agenții Poliției Locale Magione și carabinierii pentru a reconstitui dinamica accidentului, care nu a implicat alte vehicule, și pentru a gestiona sistemul rutier.

 

 

Sfârșit cumplit pentru un alt român din Italia: A intrat cu viteză maximă în stația de taxare de pe Autostradă

 

Un alt român și-a pierdut viața marți într-un accident cumplit în Italia, după ce a intrat cu mașina în stația de taxare de pe Autostrada A8. 

Șoferul român, în vârstă de 45 de ani, rezident în Rescaldina, și-a pierdut viața, după ce a intrat în plin cu mașina în cabina de taxare din Bariera de Nord Milano, în apropiere de cătunului Terrazzano din localitatea Rho, provincia Milano (Lombardia).

Potrivit presei locale, bărbatul conducea o mașină mică, marca Opel Corsa, iar anchetatorii presupun că șoferului i s-a făcut rău la volan, fiind posibil un accident vascular sau că acesta pur și simplu a adormit la volan.

Impactul a fost deosebit de violent, neeexistând urme de frânare. Autoturismul s-a izbit de bariera de pe banda rezervată utilizatorilor Telepass la puțin timp după ora 02:00 noaptea. La scurt timp, alți șoferi care treceau prin zonă au observat ce s-a întâmplat și au apelat serviciile de urgență. Reprezentanții serviciului 118 din Varese au trimis la fața locului două ambulanțe și o mașină medicală. Pompierii din Milano și agenții de la Polstrada au intervenit și ei la locul accidentului. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața românului de 45 de ani. Rănile suferite în urma impactului violent au fost fatale, iar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Polițiștii încearcă acum să clarifice modul în care s-a petrecut accidentul. Pentru a ajunge la o concluzie, oamenii legii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel