Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, găsit zăcând pe o stradă, cu fața umflată și plin de răni. Bărbatul, dus în stare gravă la spital
WhatsApp
Un român a fost găsit pe o stradă din Veglie (Lecce), bătut și cu fața umflată. Bărbatul a fost dus la spital. Este un mister despre ceea ce s-a întâmplat, ieri seară, unui român de 37 de ani, rezident în Veglie, acum internat la Fazzi din Lecce, găsit pe stradă cu diverse răni la nivelul feței și a capului.
Italia. Român, cu fața umflată și plin de răni, găsit zăcând pe o stradă. Bărbatul, dus în stare gravă la spital

Bărbatul a fost observat de un trecător, care  i-a alertat imediat pe salvatorii. Bărbatul de 37 de ani zăcea pe asfalt, lângă bicicleta sa. Acesta a fost transportat cu cod roşu la spitalul din Lecce.

Carabinierii au demarat o anchetă pentru a face lumină asupra incidentului. Oamenii legii presupun că românul a fost bătut și apoi lăsat pe stradă. Anchetatorii au exclus ipoteza că românul ar fi fost victima unui accident rutier, provocat de un șofer care a fugit de la locul faptei, scrie corrieresalentino.it.

Acum, anchetatorii examinează cu atenție imaginile surprinse de camerele de securitate din zonă, precum și caută martori, care îi vor putea ajuta în anchetă.

Un alt bărbat de 43 de ani, de origine română, a fost transportat în stare gravă, pe 1 aprilie, la Spitalul din Vibo Valentia, după ce a fost împușcat în abdomen de vecinul său italian.  

Italia. Român, transportat în stare gravă la spital după ce a fost împușcat de vecinul italian

 

Momente de panică, în seara de 1 aprilie, în localitatea italiană Limbadi. Un bărbat de 43 de ani, de origine română, a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Vibo Valentia, după ce a fost împușcat.  

Din primele informații, se pare că românul ar fi fost atacat de un vecin. Disputa celor doi bărbați din Limbadi a culminat cu focuri de armă. Unul dintre bărbați a scos o armă și l-a rănit pe vecinul său, un român, de 43 de ani. Victima a fost transportată în Cod roșu la Urgența din Vibo Valentia, scrie catanzaro.gazzettadelsud.it.

Încă nu este clar ce s-a întâmplat între cei doi, însă carabinierii l-ar fi identificat și oprit deja pe atacator. Ar fi vorba despre un bărbat de 67 de ani din Limbadi. La fața locului a intervenit și poliția, care a demarat o anchetă, pentru a stabili de la ce a pornit conflictul dintre cei doi vecini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel