Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românul care și-a ucis fostul iubit de 82 de ani, prins. Noi detalii din anchetă: Dorel este căsătorit și tată a doi copii (FOTO+VIDEO)
WhatsApp
Dorel G., românul de 35 de ani care l-a ucis cu brutalitate pe fostul său iubit italian de 82 de ani, în Milano, a fost prins de carabinieri, ieri, în apropiere de serviciu. Bărbatul era magazioner la o farmacie din Melegnano. 
Italia. Tânărul român care și-a ucis fostul iubit de 82 de ani, prins. Noi detalii din anchetă Dorel este căsătorit și tată a doi copii (FOTO+VIDEO)

Românul, purtând o jachetă închisă la culoare și pantaloni negri, intră luni seară la ora 20:35 pe holul blocului din via Giulio Romano și târâie în spatele lui o valiză mare, neagră. În partea de sus, fermoarul valizei este lăsat parțial deschis și se vede cu ușurință mânerul drujbei.

Camerele de supraveghere îl surprind cum aproape că nu reușește să ridice valiza pe treptele care duc la lift. Apoi, Dorel G. pleacă nouă minute și jumătate mai târziu, fără valiză și poartă doar un pulover vișiniu.

În interiorul valizei s-a descoperit, după săvârșirea crimei, un bidon de benzină, cuțite, unelte de lucru și o drujbă. Cea din urmă a fost folosită pentru a deschide ușa de la intrarea din apartamentul pensionarului, în vârstă de 82 de ani, dar și pentru a încerca să-i taie mâna stângă de la încheietură. Victima ținea în mână un spray cu piper cu care a încercat să se apere. Însă, fără niciun rezultat, nu a avut nicio scăpare și a fost înjunghiat în gât de două ori, lovitura din partea dreaptă fiind cea mai adâncă și mai letală.

3. -imagine fara descriere- (italia--tanarul-roman-care-si-a-ucis-fostul-iubit-de-82-de-ani--prins--noi-detalii-din-ancheta-dorel-este-casatorit-si-tata-a-doi-copii-foto-video-2.jpg)

 

Românul și-a amenințat sora și pe noul partener al fostului iubit


După o întreagă noapte de căutări, carabinierii Departamentului de Investigații și compania Porta Monforte, conduse de colonelul Michele Miulli și maiorul Silvio Maria Ponzio, au reușit să-l prindă pe presupusul criminal. Este un român de 35 de ani, muncitor la magazie la farmacia Petrini din Melegnano.

Dorel este căsătorit, însă stă despărțit de soție, și este tată a doi copii. Agenții l-au găsit chiar lângă locul său de muncă. 

Împotriva lui nu sunt doar imaginile camerelor din imobil și mărturiile unor vecini, ci mai presus de toate o serie de email-uri pe care presupusul criminal le-a lăsat, tipărite într-un plic pe palierul din fața apartamentului. Mesajele, trimise la adresa victimei cu două ore înainte de comiterea crimei (și probabil niciodată citite de pensionar) în care tânărul de 35 de ani povestește motivul crimei și, de asemenea, își amenință sora și pe noul partener al bătrânului.

4. -imagine fara descriere- (italia--tanarul-roman-care-si-a-ucis-fostul-iubit-de-82-de-ani--prins--noi-detalii-din-ancheta-dorel-este-casatorit-si-tata-a-doi-copii-foto-video-3.jpg)

 

„Trebuia să-l omor”


La descoperirea crimei, luni, în jurul orei 20.50, sora românului și noul partener al victimei au fost primii vizați de anchetatori pentru a se asigura că sunt în siguranță. După crimă, Dorel G. a fost văzut plecând din clădirea din via Giulio Romano.

Tânărul de 35 de ani a spus anchetatorilor că "trebuia să-l omoare" pe pensionar, cu care avea o relație de un an și care s-a încheiat cu câteva luni în urmă pentru că îl denunțase pentru urmărire, jaf și hărțuire.

5. -imagine fara descriere- (italia--tanarul-roman-care-si-a-ucis-fostul-iubit-de-82-de-ani--prins--noi-detalii-din-ancheta-dorel-este-casatorit-si-tata-a-doi-copii-foto-video-4.jpg)

Potrivit presupusului criminal, el a fost împins să facă acest lucru de sora lui și de noul partener al victimei. O poveste foarte asemănătoare cu cea care se află în spatele atâtor cazuri de feminicid. Tânărul de 35 de ani nu a vrut să se resemneze cu sfârșitul relației lor pline de violență, deși există suspiciunea că ar putea exista și motive economice în spatele acestei furii.

 

Telefonul, uitat în apartamentul fostului iubit


Totul a început pe 21 iulie, când victima a mers la secția de poliție pentru a cere un „ordin de restricție” pentru tânărul de 35 de ani care îl hărțuia de luni de zile. Procesul începuse, dar pe 26 august victima a fost atacată la stația de metrou Porta Romana: Dorel l-a împins și l-a aruncat la pământ, apoi i-a dat cu piciorul în cap și i-a furat geanta. Pensionarul a fost grav rănit și avea un prognostic de 21 de zile.

Pe 14 octombrie, după alte episoade, judecătorul de instrucție al Tribunalului din Milano a emis interdicția de a se apropia de locuința victimei și de locurile pe care aceasta le frecventa. Vineri dimineață, în cele din urmă, carabinierii din Melegnano încercaseră să-i dea de urma pentru a-l notifica cu privire la un nou ordin emis de judecătorul de instrucție de data aceasta împotriva surorii sale și a noului partener al pensionarului.

Tânărul de 35 de ani, însă, nu a fost acasă și nu a răspuns la telefon toată ziua. Carabinierii i-au găsit telefonul după descoperirea crimei în interiorul jachetei abandonate la locul faptei.

 

„În mailuri era deja scris totul”


Înainte de a pleca, presupusul criminal și-a spălat mâinile pătate de sânge (robinetele din baie și din bucătărie erau deschise) și, de asemenea, a încercat să dea foc apartamentului turnând benzină pe un covor din dormitor. Dar materialul este doar parțial ars și s-a stins fără a se răspândi flăcările.

După o noapte de căutări, anchetatorii Weapon i-au dat de urmă lui Dorel G., nu departe de farmacia unde lucra. În fața procurorului Elio Ramondini, românul a făcut uz de dreptul de a nu răspunde, susținând că „în mailuri era deja scris totul”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel