Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, bătut și abandonat, plin de sânge, într-o gară. Carabinierii cer ajutorul pentru a-i găsi pe atacatori
WhatsApp
Un cetăţean român, cu domiciliul în Puglia, a fost salvat, marţi seară, la Vittorio Veneto de carabinieri. Bărbatul a fost găsit zăcând într-o gară, cu răni la nivelul feţei şi membrelor.    
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV

Carabinierii din Vittorio Veneto investighează un episod petrecut, ieri seară, în holul gării locale din Vittorio Veneto, unde un trecător a observat o persoană întinsă pe pământ și care avea mai multe răni la nivelul feței și membrelor inferioare.

La fața locului, s-a deplasat o patrulă a carabinierilor, care a stabilit că bărbatul rănit este un cetățean român, de 39 de ani, cu domiciliul în Puglia. Oamenii legii spun că, cel mai probabil, românul a fost atacat de persoane necunoscute, scrie trevisotoday.it.

Victima, care nu era în stare gravă, a fost însoțită la spitalul din Conegliano, unde a primit un tratament adecvat. De asemenea, carabinierii vor analiza imaginile surprinse de sistemele de supraveghere video din zonă, pentru a reconstitui scena violentă și a-i identifica pe atacatori. 

 

Un alt român a fost bătut, până la sânge, de un conațional pentru o datorie 

 

Acesta nu este primul caz în care un român este agresat pe stradă. În decembrie anul trecut, trei atacatori l-au bătut pe un român de 40 de ani din Sassofeltrio, pentru că acesta le ceruse suma de bani pe care o împrumutase unuia dintre ei. Ancheta a fost desfășurată de secția de poliție Urbino la contribuția Parchetului Urbino, după plângerea depusă de bărbatul de 40 de ani din Sassofeltrio. Acesta a fost bătut   de cei trei atacatori și amenințat cu un cuțit, având nevoie de îngrijiri medicale, scrie altarimini.it

Cei trei atacatori sunt: un român de 32 de ani rezident în Sassofeltrio, un moldovean în vârstă de treizeci de ani, rezident în Saludecio (Rimini) și domiciliat în San Marino, precum și un tânăr de 19 ani născut în Rimini, dar rezident în Sassofeltrio.

Bărbatul a fost bătut până la sânge în centrul orașului Sassofeltrio de către cei trei atacatori. Victima stabilise o întâlnire cu cei trei bărbați pentru restituirea unei sume de bani pe care o împrumutase unuia dintre ei. Întâlnirea care a degenerat în atac sângeros a avut loc în Piazza 1 Maggio din Fratte di Sassofeltrio.  Amenințările au continuat chiar și după spitalizare, până când tânărul de 40 de ani a depus plângere. Măsurile judecătorului de instrucție au ajuns la Parchet. 

Judecătorul de instrucție Urbino a emis trei măsuri de precauție: două arest la domiciliu și obligația de a nu părăsi localitatea împotriva a trei tineri, acuzați de  extorcare, vătămare corporală și deținerea unei arme albe.  Pe lângă decizia judecătorului privind aplicarea măsurilor, forțele de ordine au fost confiscate cuțitul, cu care a fost amenințat bărbatul de patruzeci de ani, telefoanele mobile și o cantitate mică de droguri găsite în interiorul locuinței unuia dintre cei trei subiecți.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel