Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român arestat, după ce și-a violat partenera, a amenințat-o cu moartea și aproape a desfigurat-o cu acid
WhatsApp
Carabinierii stației Modica  au arestat un cetățean în vârstă de 33 de ani, de origine română, care locuia la Modica de câțiva ani,, acuzat de maltratare și vătămare corporală gravă.
carabinieri_noaptea

Carabinierii au început anchetele după ce fosta sa parteneră  depus o plângere împotriva bărbatului cu care a locuit o perioadă.  Femeia a povestit cum luni întregi a suportat agresiunile românului, violență, amenințări și infracțiuni care au forțat-o să se mute înapoi la ea acasă.

Mai mult, tânăra a raportat că a fost violată de bărbat, rănită, bătută și amenințări. Bărbatul i-a ieșit chiar dată în cale și a amenințat-o că o desfigurează, aruncându-i cu acid pe față sau că o omoară cu mâinile goale în public.

Carabinierii au filat casa femeii, unde bărbatul a mers ieri seară, pentru a-și duce la îndeplinire placul de a o ataca pe fosta parteneră. Bărbatul îi trimisese femeii mai multe mesaje audio cu amenințări cu moartea foarte grave și chiar i-a spart geamurile locuinței, aruncând cu cocktail-uri Molotov în ferestre. Un scenariu negru a fost împiedicat după ce  bărbatul a fost blocat și arestat de carabinieri. 

Românul de 33 de ani este acum în arest la domiciliu, la dispoziția procurorului de serviciu al procurorului din Ragusa, în așteptarea procesului, informează blogsicilia.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel