Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Reţea internaţională de TRAFICANŢI, destructurată. Mai mulţi ROMÂNI şi albanezi OBLIGAU fete tinere să se prostitueze
WhatsApp
Mai mulţi români şi albanezi au găsit o metodă uşoară de a face bani fără a munci.  Aceştia forţau fetele tinere să se prostitueze de-a lungul Via Emilia, între Parma și Reggio Emilia.    
retea-criminala-destructurata-italia

Este vorba despre fete tinere din est, pe care le obligau să se prostitueze de-a lungul via Emilia, între Parma și Reggio Emilia. Mai mult, aceştia, vindeau şi droguri în piața de droguri din Reggio Emilia.

Patru persoane au fost arestate de carabinierii din Castelnovo nè Monti, care au aplicat ordinele de arest preventiv, emise de procurorul din Reggio Emilia. Alte cinci membrii ai reţelei sunt daţi  în căutare în Italia.

Astfel, oamenii legii din Italia au reuşit în acest fel să destructureze o grupare criminală, din care făceau parte albanezi, români și italieni. Membrii reţelei sun acuzaţi de exploatarea sexuală a tinerelor, de comercializare de droguri şi violenţă. Operațiunea, coordonată de procurorul adjunct Giulia Stignani, a început în  2016. Poliţiştii au depistat patru dintre cei nouă suspecți care au fost arestați între provinciile Brescia și Reggio Emilia. Ceilalţi cinci membri ai reţele sunt căutaţi în continuare, scrie parmatoday.it.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel