Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Prostituată, bătută şi jefuită de un român 
WhatsApp
Un român de 30 de ani, cunoscut de poliţie cu antecedente penale, a amenințat și bătut o tânără prostituată din Palermo de la care încercase să-i fure geanta.  
Italia. Două prostituate românce au fost atacate de o bandă de adolescenți cu scopul de a le jefui. Poliția din Genova încearcă să îi identifice

În timpul unui serviciu de control și prevenire din zonă, polițiștii stației Falde au arestat, sub acuzația de tâlhărie, un român în vârstă de treizeci de ani.

Militarii au reușit să-l oprească, pe via Francesco Crispi, în timp ce încerca să fugă după ce a amenințat și a bătut o tânără prostituată din Palermo de la care încercase să fure geanta. Femeia a fost transportată la spitalul „Villa Sofia”, cu mai multe răni pe față și pe mâini. Ulterior, tânăra a fost externată cu un prognostic de zece zile de tratament, scrie monrealepress.it.

Românul a fost plasat în arest la domiciliu în așteptarea verdictului final. Autoritatea judiciară a validat arestarea românului. De asemenea, judecătorul a dispus obligația românului de a rămâne în municipiul Palermo și de a se supune poliției judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel