Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Polițiștii au închis restaurantul unei românce, după ce au găsit un muncitor la negru în local
WhatsApp
O româncă din Italia a fost amendată de autorități, după ce a fost prinsă că avea un muncitor la negru în restaurantul său. 

O româncă din Italia, proprietara unui restaurant, s-a ales cu o amendă de 15.000 de euro după ce a fost prinsă că avea un muncitor la negru în localul său.

Sancțiunea a venit în urma unor controale desfășurate de autorități în localitatea San Michele al Tagliamento, provincia Veneția.

Potrivit publicației Il Gazzettino, inspecțiile efectuate de carabinierii de la Nucleul Inspectoratului de Muncă din Veneția au vizat mai multe activități comerciale din Bibione. Opt antreprenori au fost amendați cu sume care s-au ridicat la o valoare totală de 120.000 de euro și au fost închise patru activități comerciale.

Printre acestea din urmă, mai precizează sursa citată, s-a numărat și un restaurant gestionat de o femeie de cetățenie română, în interiorul căruia a fost depistat un muncitor ce lucra fără contract de muncă.

Femeia a fost amendată cu suma de 15.000 de euro, iar localul a fost închis până la noi dispoziții.

De asemenea, carabinierii au suspendat activitatea și pentru două magazine de bijuterii din aceeași localitate, ambele gestionate de cetățeni bengalezi, aceștia fiind amendați cu 35.000 de euro, respectiv 25.000 de euro, pentru lipsa unui sistem anti-incendiu, truse de prim-ajutor și alte încălcări ale legii.

Alte cinci activități comerciale au fost amendate cu o sumă totală de 45.000 de euro pentru diferite nereguli care țin de siguranță.

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel