Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. „Piețe de sex” cu ROMÂNCE în Bari. Pe urmele rețelei de trafic de carne vie și prostituție care ar fi coordonată de Dincă
WhatsApp
Mihai Gâdea a fost în Bari, Italia, pe urmele lui Gheorghe Dincă, după ce un martor-cheie a dat detalii despre rețeaua de trafic de carne vie și prostituție pe care presupusul criminal din Caracal și L'Angelo Bianco ar coordona-o. 
Sursa foto: captură Antena 3

Echipa Antena 3 s-a întâlnit cu Antonio Loconte pentru traseul „Pieței de sex" cu românce din Bari. Antonio Loconte este cel mai bun jurnalist de investigații pe crimă organizată și rețele de prostituate din zona Bari și, totodată, directorul „Il Quotidiano Italiano di Bari”.

Citește și Mărturii ȘOCANTE despre Dincă. Ar fi OBLIGAT ROMÂNCE să se PROSTITUEZE în Italia. Le ademenea că vor fi BADANTE

Antonio Loconte, jurnalist de investigații- „Bari a fost întotdeuna un oraș în care traficul a fost în floare, inclusiv cel cu prostituate. Anul exact când a început totul nu e ușor de stabilit. Dar, să zicem, din anii 2000, situația a devenit mult mai cunoscută. Una din etniile cele mai răspândite în rândul prostituatelor este cea română. La fel și cea romă și cea bulgară. Fenomenul este extrem de răspândit. Multe dintre ele sunt exploatate, lovite, violate”, a spus Antonio Loconte.

(w670) Sursa foto

Citește și Dincă, accident de muncă în Italia: „Din acel moment nu a mai putut să lucreze"

Jurnalistul a explicat că nu există statistici oficiale care să arate câte dintre prostituate sunt românce, însă „aici, la noi, româncele sunt printre cele mai des întâlnite și cele mai căutate. Asta pentru că sunt și cele mai frumoase femei, deci traficul cu ele este cel mai de amploare. Se știe de aproximativ 200 de prostituate românce răspândite în toată regiunea Puglia".

Citește și Cum a ajuns fiica lui Dincă să plece în Italia: „A făcut rost de bani și și-a acoperit datoria"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel