Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Orbit de gelozie, un român și-a bătut și răpit fosta iubită în plină stradă. Poliția a salvat-o la timp
WhatsApp
Un român a fost arestat în Italia, după ce, orbit de gelozie, și-a răpit și bătut fosta iubită. 

Agenții Poliției de Stat au arestat, în data de 25 noiembrie, de Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeii, un cetățean român în vârstă de 40 de ani, cu antecedente penale. Românul este acuza că a răpit și a bătut-o pe fosta iubită.

Românca a fost obligată să urce în mașină 

 

Polițiștii secției principale de poliție din localitatea Partinico au primit, în 25 noiembrie un raport conform căruia o femeie, în apropiere de Stadionul Municipal Partinico, a fost nevoită să se urce la bordul unui autoturism marca Volkswagen cu numere de înmatriculare necunoscute.

Oamenii legii au înțeles încă de la început gravitatea situației, întrucât cu o zi înainte femeia depusese plângere la sediul Poliției locale împotriva fostului partener care, nemulțumit că s-au despărțit, a hărțuit-o cu telefoane și mesaje pe rețelele de socializare care o amenințau cu moartea.

Femeia plecase din casă pentru a merge la secția de poliție pentru a duce fișiere audio care să dovedească amenințările de rețelele de socializare.

Femeia, care cel mai probabil a fost urmărită de fostul iubit, s-a întâlnit pe stradă. Pentru că fusese amenințată cu moartea dacă ar fi încercat să avertizeze poliția, românca a fost forțată să urce la bordul autoturismului Volkswagen.

Căutări de amploare

 

Căutările au fost demarate imediat și au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție din municipiile Partinico, Trappeto și Balestrate, locuri care, conform primelor constatări ale anchetei, ar putea fi frecventate atât de victimă, cât și de fostul partener.

După percheziții continue și intense, chiar și la domiciliul bărbatului, polițiștii au reușit să dea de urma locuinței unei rude a răpitorului situată în municipiul Balestrate.

La fața locului, agenții au găsit-o pe femeie, speriată și vizibil rănită. La vederea polițiștilor, bărbatul ar fi încercat să se justifice afirmând că a fost o ceartă banală între iubiți.

Românul de 40 de ani a fost arestat, fiind acuzat de persecuție și răpire. El a fost dus la închisoarea „Lorusso” din Pagliarelli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel