Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O tânără româncă a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață. Clasa fiului ei lansează o strângere de fonduri pentru a aduce trupul acasă
WhatsApp
O tânără mamă româncă s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite, lăsând în urma ei un copil mic și un soț îndurerat. Clasa fiului său lansează o strângere de fonduri pentru a aduce trupul acasă.
Foto: Unsplash

Românca a luptat împotriva bolii, sperând să-și vadă copilul crescând. Dar „monstrul” a învins în cele din urmă dorința ei arzătoare de a mai trăi puțin alături de familia sa.

Astfel, după un an de luptă, Daniela T. a trebuit să se predea soartei. Femeia, de origine română, rezidentă de mulți ani în Torvaianica, Roma, Italia a încetat din viață ieri după-amiază, 18 mai, lăsându-și orfan fiul de 12 ani.

O mare tristețe și multe lacrimi au fost vărsate la aflarea veștii, nu doar de către familie, dar și de prietenii femeii și din partea părinților colegilor de clasă ai băiețelului, care frecventează Institutul Pestalozzi din Torvaianica. De aceea, părinții colegilor băiețelului nu s-au gândit de două ori și, prin intermediul reprezentantului clasei, cunoscând dificultățile create în acest moment tragic pentru familie, au decis să strângă o sumă de bani.

Strângere de fonduri pentru Daniela

 

Mesajul a alergat imediat pe chat-urile părinților, inclusiv pe cele din alte clase și școli.

"Bună dimineața, mămici și tătici. Institutul Pestalozzi ne cere ajutorul pentru un copil care și-a pierdut ieri mama și, deocamdată, familia are nevoie de ajutor financiar pentru a o aduce înapoi în România. Dacă sunteți de acord, putem face o ofertă gratuită, fiecare donează cât vrea. Le mulțumesc tuturor pentru colaborare. Vă transmit mesajul primit de la reprezentantul clasei copilului”, au scris astăzi unii reprezentanți ai clasei.

Și iată ce a scris reprezentantul clasei fiului Danielei.

"Bună dimineața tuturor. Sunt Maria Pia, reprezentantul clasei a VI-a gimnazială. Vă scriu pentru a vă cere ajutorul, în numele întregului institut Pestalozzi, pentru D., un copil din clasa mea care, din păcate, și-a pierdut mama ieri după-amiază. Chiar dacă nu faceți parte din chat-ul părinților, puteți contribui. Oricine dorește poate dona ceva aducându-l direct la școala Pestalozzi. Banii vor fi folosiți pentru a o readuce pe Daniela în țara ei, cea pe care a părăsit-o pentru a-i putea oferi fiului ei un viitor mai bun, viitor pe care o boală grea i l-a refuzat.”, conform presei italiene.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG    

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel