Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O ROMÂNCĂ l-a STORS de BANI pe un pensionar. Gesturile pe care le făcea făcând videochat pentru bătrân
WhatsApp
O româncă în vârstă de 45 de ani, care făcea videochat în Borgoricco, Italia, a fost arestată de carabinieri, după ce s-a gândit că ar putea să-l şantajeze pe unul dintre cei mai vechi şi fideli clienţi ai săi, un bătrân în vârstă de 80 de ani.
Foto ILUSTRATIV

De patru ani, bătrânul o urmărea pe videochat pe româncă şi plătea şedinţele video fără să-i facă vreo problemă, însă românca îl înregistra în secret şi pe el, atunci când intrau în sesiuni private. Astfel, românca a strâns în patru ani sute de poze şi înregistrări compromiţătoare cu bătrânul de 80 de ani, pe care a decis să le folosească pentru propriul beneficiu. Ea a început să-l stoarcă de bani pe bătrân, până când n-a mai avut ce să-i dea şi s-a dus la Poliţie s-o reclame pe româncă.

Potrivit padovaoggi.it, totul a început în 2014, când tânăra de 45 de ani s-a împrietenit cu bătrânul şi au început să interacţioneze pe chat-uri erotice. De atunci, regulat, bătrânul a beneficiat de serviciile româncei prin videochat de nenumărate ori, totul culminând 5 ani mai târziu, când bătrânul a primit un mesaj de la româncă, unde scria că trebuie să vireze o sumă de bani, sau toate fotografiile cu el din ultimii patru ani vor fi făcute publice sau trimise familiei.

Bătrânul i-a cumpărat iniţial tăcerea româncei, însă, atunci când a rămas fără bani, a decis să pună capăt abuzurilor, prin denunţarea româncei de 45 de ani.

Carabinierii au demarat imediat cercetările şi au descoperit că povestea bătrânului se confirmă, aşa că s-a hotărât percheziţia apartamentului în care locuia românca, informează Observator. Odată ajunşi aici, carabinierii au avut un şoc, descoperind că femeia şantaja mai multe persoane, nu doar pe bătrân, însă plângeri în această privinţă nu fuseseră înregistrate la poliţiei, în afară de cea a bătrânului.

Laptop-ul la care lucra românca a fost confiscat, la fel şi orice medii de stocare electronice. De asemenea, carabinierii au mai găsit într-un sertar 25.000 de euro şi multe bijuterii din aur.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel