Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a încercat să se sinucidă, după ce serviciile sociale i-au luat copilul. Femeia, la un pas să se arunce pe un un pod
WhatsApp
O femeie de origine română a încercat să se sinucidă în Perugia. Marți dimineață, trecători au văzut o femeie care stătea pe balustrada podului situat în cătunul Ponte San Giovanni și amenința că se aruncă în râul Tibru de la o înălțime de aproximativ 20 de metri.
O româncă a căzut în gol în timp ce își făcea selfie

Femeia, de treizeci și cinci de ani, era disperată, deoarece Curtea pentru minori a decis să-i ia copilul și să-l dea în asistență socială. Românca ar fi căzut în râul Tibru de la o înălțime de douăzeci de metri, dacă carabinierii nu ar fi intervenit la timp. O trecătoare, care a văzut-o pe româncă pe balustrada podului, a sunat imediat la 112, cerând ajutor. 

Între timp, un alt grup de trecători a oprit o patrulă de carabinieri, care se afla în zonă. Agenții au intervenit imediat și au salvat-o pe româncă, scrie meteoweek.com.

Soldații Secției Radiomobile a Companiei din Perugia și doi agenți de la Guardia di Finanza au reușit să o prindă pe femeie, după ce i-au distras atenția și, astfel, au reușit să o salveze înainte ca această să sară în gol.  Românca se afla într-o stare evidentă de agitație psihică, din cauza îndepărtării forțate de fiul său. După ce a fost salvată, femeia a ost transportată la cea mai apropiată cameră de urgență, unde a primit tratament de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel